29/6-15

Skitdag rent ut sagt. Småkillarna kinkiga och storbarnen högst motvilliga till att hjälpa till. De ville leka med kompisar istället så det slutade med att jag hade hand om sju barn istället för fem. Varför sa jag inte bara nej och blev elaka mamman? Så jag fick inget gjort och imorgon åker jag till Sanden med barnen och på lördag får vi hyresgäster till huset och det är fullständigt kaos hemma.


Jag var frustrerad och lätt irriterad efter att ha varit låst i soffan med twinsen när Kg kom hem vid fem. Men vad händer? Han får mig att må bra igen. Han lovar att ta hand om röjning av huset och allt fix som ska göras så jag kunde slappna av och bara fokusera på att komma iväg. Kärlek ❤️ 

Blir lite lätt irriterad igen dock när jag upptäcker att Kg fått med min laddare till återvinningscentralen på kvällen när han varit dit och lämnat skräp. Hoppas verkligen att jag lyckas få tag på den igen imorgon. Morr...Måste ha datorn ju för att kunna göra en del åtaganden inför syrrans bröllop om drygt en vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0