1/3-16 1-årskontroll

En mycket bättre dag i sjukstugan. Vågar man hoppas på att det vänder snart? Storbarnen hemma idag också pga 48-timmarsregeln men de har varit hyggligt pigga.

Idag var det 1-årskontroll med vaccinering. Tessan var snäll och följde med och assisterade. Besöker gick väl så där halvbra. Det visade sig att båda killarna tappat en del i vikt. De vägde mindre nu än för två månader sen när vi var där sist. Inte så jättekonstigt egentligen efter en vecka med svåra  diarréer och minimalt matintag. Dessutom var Tristan var uttorkad. Ingen vaccinering eftersom de var för klena. Nytt vaccineringsförsök och viktkoll om två veckor. Eftersom Tristan ändå verkade så pigg som han gjorde behövdes inga andra åtgärder än att vi skulle försöka få i honom vätska ofta. Tristan kommer också att få träffa barnläkaren för att kollas upp och ev utredas för allergi då han har utslag på armar och ben och kinder. Det är väl inte helt omöjligt att han också har mp-allergi.

Jag har haft jätteont i bäckenet/ländryggen idag. Känns som om det är så nära en låsning igen. Inga värktabletter hjälpte på förmiddagen så att gå ner till Bvc med vagnen var en pina :( Det blev lite bättre framåt kvällen efter fler värktabletter och en stund på spikmattan.

Sötaste rumporna ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0