Morgon med tvillingar

Det är så himla mycket som är annorlunda mot att bara ha en. Jag har många gånger hört att "jag har mina barn tätt så jag vet hur det är". Ehh, nej, du vet inte hur det är, vill jag säga. Ilian och Nike är psuedotvillingar, dvs födda med mindre än två år skillnad. Det skiljer faktiskt bara 14 månader. Men jag kan säga att det inte alls är samma sak som att ha två på samma gång även om det förstås också kan vara tufft. Det är jobbigt och krävande med små barn. 

Härommorgonen vaknade Thor redan vid fem. Kg gick upp och gjorde välling och la Thor sen hos mig i sängen. När han ätit klart gosade han in sig hos mig och somnade om. Guuud så mysigt. Det är så sällan man kan mysa med dessa två, det är liksom full rulle jämt. Så där låg jag och snusade på denna underbara lilla varelse och slumrade till. Mindre än tio minuter senare hör jag hur Tristan vaknar och jag försöker smyga upp utan att väcka Thor vilket förstås inte går. Så nu hade jag en trött Thor som ville sova vidare hos sin mamma och en hungrig Tristan som ville ha morgonvällingen. Bara att ta upp båda alltså.

Idag var det typ lika. Tristan vaknade vid fem så jag gick upp och gjorde välling och han fick äta den hos mig i sängen (Kg jobbar natt). Trillen kröp sen upp på mig och somnade om och jag höll på att dö kärleksdöden. 20 minuter fick jag njuta och sen vaknade Thor. Jag la ner Tristan som, halleluja, fortsatte sova, och tog morgon med Thorson. Före kl 06 en söndag. Gäsp....Tack och lov för morgon-tv och kaffe.


Efter någon timme ser det ut så här:


Tristan sov ända till kvart över åtta! Det hade jag också velat göra istället för att gå upp tio över fem 😢😴

Kommentarer
Postat av: carlstromsvardag.blogg.se

Jag är så imponerad över hur alla tvillingföräldrar får ihop det. Mini är 6veckor och Hugo 3 år och jag får knappt ihop det ibland. 😵
Du är en supermorsa Bea!

Svar: Vad snällt sagt 💜 Känner mig verkligen så långt ifrån supermorsa man kan komma :(
Familjen Ramstedt

2016-03-21 @ 08:01:37
URL: http://carlstromsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0