18/8-09 Ny soffa på G

Nu har vi troligtvis hittat soffan som vi vill ha. Vi har inte riktigt bestämt oss än men det lutar åt den här:
Hur har det gått med detoxingen idag då? Det har gått väldigt bra. Inga problem på dagen men det krävdes lite vilja att motstå barnens stekta korvar. Det är som om luktsinnet förstärks när man har bestämt sig för att inte äta stekt eller kokt mat. Igår kväll somnade när jag nattade Nike och KG lät mig sova vidare så maten blev inget problem igår kväll heller. KG har laddat fruktskålen men en massa härlig frukt idag som jag får frossa på hur mycket som helst.

Första dagen med eleverna gick också hur bra som helst. Mina klasser känns bra och så även mitt schema. Jag känner mig laddat och mycket positiv till höstens arbete.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Är det bara frukt man får äta , eller ingår grönsaker och böner och sånt i den kategorin också? Kram

2009-08-18 @ 18:27:39
URL: http://isabellelinderholm.blogspot.com
Postat av: B

Det här är en egenkomponerad variant. Jag kör först bara frukt och avocado, blomkål, morötter och broccoli. Ingen potatis! Sen om/när det blir för jobbigt kan man lägga till bönor, nötter och russin. Och vatten i massor!

2009-08-18 @ 19:10:11
Postat av: Moster Helene

Den soffan tar ni......

2009-08-18 @ 21:54:12
Postat av: Frida

Jag håller också på och kämpar med sommarövervikten. Äter en GI-liknande diet. Plockar helt bort bröd och pasta, potatis och ris. Mycket frukt och grönsaker. Svårt att bli riktigt mätt...

Kämpa på. Snygg vräkig soffa förresten. Den skulle nog passa hos er!

2009-08-18 @ 22:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0