24/8-09 Spindelattacker och snaggning

Bra dag på jobbet. Är i stort sett i kapp med min planering nu. Jag har bara en lektion på måndagar och resten av dagen har jag planering. Det är superbra för då har jag liksom veckan klar. Typ.

Jag är dock inte i kapp med hemmet. Men det är som vanligt. Tvätthögen växer, strykhögen växer, vikhögen växer, dammsugaren står alltid redo, sängarna alltid obäddade osv osv. Men ändå håller jag på hela tiden från det att jag kliver innanför dörren tills dess att barnen ligger. Men jag kan acceptera det lättare nu känns det som. Det är klart att jag gärna skulle vilja ha ett välordnat och välstädat hem men jag är säker på att den tiden också kommer.

Det verkar som om all världens spindlar har attackerat mig de senaste dagarna. När jag var i skogen häromdagen kom det en riktig baddare rätt i mitt ansikte och jag blev så rätt att jag släppte korgen och svampen for all världens väg. Idag när jag satt i fotöljen och skrev några blanketter så var det igen en enorm äcklig sak som kröp på mig. Men Tilde min lilla spindeljägare tog ut den. Modiga hon! SEn hände det en gång till ikväll även om den inte var så stor. Varför dras de till mig?

Idag har jag klippt Nike och Ilian också. "Det var på tiden" kan jag tänka mig att många tycker. Men jag har hela sommaren tyckt att Ilians små lockar kring öronen varit så bedårande söta och vad gäller Nike så hade jag en idé om att hon skulle ha lång lugg som man skulle sätta upp med ett spänne. Men hon vägrar spännen och det enda som är ok är snoddar och det är inte lika gulligt och när det är andra som har henne så glöms snodden bort och stackaren ser ingenting. Nu är det åtgärdat. Det blev bra. Ilian fick ett helt nytt utseende.

Det går jättebra utan nappen förresten!

Kommentarer
Postat av: susanne

Spindlarna börjar dras sig in nu på hösten.

Vi brukar också få in en hel del, men jag suger upp dem.Kram moster

2009-08-25 @ 12:59:01
Postat av: B

Inte med munnen hoppas jag....

2009-08-25 @ 15:20:45
Postat av: mammsen

Mormors sötnosar, gu´ så fina dom blev. Träffade också på ´Allan` igår i Gun-britt diskbänk. Den var inte o leka med kan jag säga..... Puss o kram

2009-08-25 @ 18:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0