31/8-09

Gårdagens eftermiddag tillbringade jag med mina kusiner på Ikano-gallerian. Mycket trevligt hade vi och en del shopping blev det också. Bl a fyndade jag en jacka. Samma höstjacka som jag förra året provade och gillade jättemycket men var för snål för att köpa och sen förstås ångrade mig. Den jackan hittade jag för halva priset så det var bara att slå till!

Åkte hem från Linköping vid halv sju på kvällen. Skulle göra "en Sofie". Dvs åka på kvällen när barnen ändå ska sova. Men givetvis fungerade det inte på mina barn. Den enda som var dödstrött var förstås jag. Båda mornarna denna helg har barnen vaknat vid sex. Nåväl, Ilian och Nike sov iaf ett tag. Tilde satt och tjatade från typ minut ett om att hon var hungrig och ville stanna på McD för och äta. Jag avstyrde detta länge nog men gav med mig till slut. Hon verkade ju onekligen rätt hungrig. Jag tänkte att jag kör väl en drive in eftersom småttingarna sover och sen kan Tilde äta i bilen så är det bara att köra på så att vi kunde komma hem någongång. Precis när jag kör fram till beställningstavlan så vaknar förstås både Nike och Ilian och vill självklart ha mat de också. Bara att göra en storbeställning. När vi fått maten stannade jag till och delade upp allt. Sen körde jag vidare i hopp om att allt nu var frid och fröjd. Eller hur.... Ilian skulle förstås ha ketchup och det hade jag glömt säga till om. Ganska snart började de att tjata om dricka. Jag var nu på motorväg och skulle försöka få bak dricka till Nike som sitter bakåtvänd bakom passargerarsätet och till Ilian som sitter bakom mig. Samtidigt som jag försöker flyta med i trafiken i 110. Inget att rekommendera. Nike har druckit klart rätt snart och jag ska försöka ta muggen igen. Självklart så släpper hon innan jag fått tag på den och den hamnar upp och ner i baksätet. Som tur är är det lock på så det blir inte tvärblött, men ändå. Idén om drive in var verkligen inte lika smart som jag inledningsvis trodde. Tror ni att Tilde var så hungrig som det verkade? Självklart är svaret nej. En halv chicken nuggets och några ynka pommes fick hon i sig. De andra åt ungefär lika mycket. Massvis kvar åt mig således. Jag som ätit så mycket i helgen att jag inte borde äta på de närmaste sju veckorna vräkte i mig resterna (sådär en 12 nuggets) men höll mig ifrån det mesta av pommisarna. Fick självklart skaplig magknip. Nike skrek hela vägen från Uppsala nästan ända hem men somnande till i Norrkedika, 1 mil hemifrån. Skönt att vara hemma. Barnen somnade rätt snabbt i sina sängar. Jag gick och la mig med magknip men var så trött att jag somnade ändå.

Har rätt ont i magen idag också. Det kanske inte var maten från McD utan kanske det som barnen och T hade som drabbat mig. Jag också trött, känner mig allmänt hängig och har ont i huvudet men har en skön dag på jobbet som inte kräver att jag är på topp. Det är ju måndag och jag har planering nästan hela dagen. När jag kommer hem idag blir det städning och tvättning efter helgen. På lördag åker KG och barnen till Hede och jag måste planera barnens packning. Sen borde jag denna vecka också börja läsa de böcker som jag ska skriva tenta på nästa vecka. Sen hoppas jag också att vi kommer in till stan på onsdag. Ska kolla på ny bil, åka en sväng till Ikea och köpa födelsedagspresent till Ludde. Även Ilian ska få en present eftersom han varit så duktig och slutat med nappen. 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad han är duktig, jag är så imponerad!

2009-09-01 @ 08:39:48
Postat av: S

Hej!

Glöm inte att packa med långkalsonger, fingervantar, och ordentliga ytterplagg. Ska försöka vara ute så mycket det går i friska luften med dom små liven när dom kommer och här är det riktig höst nu.

kram

2009-09-01 @ 14:21:12
URL: http://trolletplupp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0