5/8-09 Lugna dagar

Vi har haft två lugna och sköna dagar. Det är så det ska vara här i Sanden. Visst hade man kunnat önska lite bättre väder men det har åtminstone inte regnet och igår var det riktigt varmt om än inte gassande sol. Tyvärr är det kallt i vattnet; ca 16-17 grader bara och det är ju tråkigt för barnen för de fryser fort och vill komma upp.

Det känns så bra att få skriva på bloggen att livet känns bra och att jag känner mig lycklig och tillfreds. Annars blir det väldigt mycket gnäll.

I går kväll var vi bjudna till grannfamiljen på middag. De har tre barn också. Tillsammans har vi barn födda -03, -04, -05, -06, -07 och -08, Full fart alltså. Tre grabbar och tre tjejer. Vi hade mycket trevligt. När vi kom hem somnade Ilian innan han hunnit ner under täcket och så här låg han när vi tittade till barnen innan vi gick och la oss. I dag ska vi till Linköping. Det ska lite shopping inför hösten och sen ska vi kolla på en ny soffa. Den har vi längtat efter länge. Vi har inte ens någon egen utan alla soffor vi haft har varit någon annas begagnade. Men nu hoppas vi på att hitta en som vi gillar och som är skapligt barnvänligt. Imorgon blir det "pensionärstripp". Vi ska på kanalbåtsfärd på Göta Kanal. Ensamma hela dagen och glida fram i sakta mak på kanalen. Vi ser varkligen fram emot det. Vi fick denna tur av Irene och Anders i julklapp. Närmare rapport kommer förstås senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0