Astrid Lindgrens värld

I torsdags bestämde vi oss för att åka till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. Vi var där för några år sedan när Tilde var två och jag väntade Ilian. Det var en riktig höjdare då och det blev det även denna gång. Men vi blev lite förvånade över att Ilian inte betedde sig riktigt som vi trodde att han skulle göra. nej, han var lite blyg och förlägen och vågade knappt gå fram till någon av personerna där, allra minst till Emil och hans pappa. Ille gömde sig bakom husknuten. Men räddast av alla var Nikis som inte vågade stå på marken alls själv. Emils pappa skrämde slag på det stackars barnet så att hon satte i att skrika på sitt allra värsta skrik-arg-sätt. Men Tilde var salig och följde med på alla föreställningar och upptåg. Här prövar iaf Ilian att krypa mellan "snickarboa" och visthusboden.Det var många shower vi skulle hinna med; Ronja, Emil, Pippi och Madicken. Och sen skulle vi också hinna med allt annat roligt det finns att göra där. Åka rutchkana, "inte-snudda-marken-banan, glass, godis och lite tjat efter saker.

Här är vi på besök i Mattis-borgen. Först är det en föreställning och sen leker skådespelarna med barnen. Hur kul som helst.

  

Nike såg mest ut så här hela tiden:Efter maten var det dags för Pippi. Och regnet. En riktig skur och sen var vi dyblöta. Barnen hade vi tagit med regnkläder åt så de klarade sig bra.

Det blev en jätterolig dag men vi hade önskat att vi hade haft två dagar på oss. Nu fick vi prioritera bort en del som vi inte hann med och det är ju alltid tråkigt. Barnen var hur lyckliga och hur trötta som helst när det var dags att sätta sig i bilen.
 

Kommentarer
Postat av: mammsen

Var är Tildis någonstans?????

2009-08-02 @ 21:56:46
Postat av: B

Duger inte Ronjabilderna? Det var svårt att fånga henne på bild för hon pep runt som en liten råtta bland folk och saker.

2009-08-03 @ 08:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0