17/5-09 I´m in love with a fairytale

Jag är helt såld på Norges vinnarbidrag! Helt underbar!

Lördagen, som jag trodde skulle bli så bra, blev inte fullt så bra som jag hoppats på. Barnen var på bråkhumör och den ena var värre än den andra. Vi var ute hela dagen och jag försökte tappert att läsa några sidor med tanke på tentan nästa helg. Det gick inte så bra kan jag meddela.

Framåt kvällen kom Edins över och vi grillade och åt middag ute.
 


Livet kändes helt plötsligt mycket bättre. Vi drack lite vin, myste och sen var det ESC för hela slanten. Vi dukade upp äppelpaj, Cafe Dom, lite mer vin, poppisar, chips och en whiskey till Johnny. Jag hade inte hört Norges bidrag innan och blev som sagt helt såld. För övrigt tyckte jag att det var många låtar som var helt ok. Jag gillade Island, Danmark, Moldavien, Azerbadjan, Grekland och så det svenska förstås.Minya sov över hos oss. Båda stortjejerna somnade framför tv'n. Imorse kom Tilde in och frågade var Minya var. I din säng svarade jag. Nej, säger Tilde, hon ligger inte där. Skit, vad rädd jag blev då i några sekunder. Hade ungen låst upp dörren och gått ut utan att vi märkt något? Men nejdå, Minya låg och sussade så sött i Tildes säng. Puh...Hur hade jag annars kunnat förklara för S och J? Jo, visst låg hon där vi gick och la oss men sen vet jag inte var hon tog vägen....

Idag har vi haft en hemmadag. Minya har varit hos oss hela och lekt och idag har barnen faktiskt hållt rätt sams. Vi har fått hyggligt mycket gjort. Jag har läst allt jag ska ha läst, vi har klippt gräsmattan och trimmat, flyttat studsmattan och fikat ute. Jag har också hunnit med en springrunda och det gick riktigt, riktigt bra. Det är så underbart ute och det luktar så gott i luften och den stunden jag var ute och sprang kände jag mig fullkomligt lycklig. Sommaren är snart här, vädret är underbart, häggen blommar, barnen sams, maken hemma och jag springer på lätta ben.

Läggningen gick hur enkelt som helst och före åtta sover alla barnen. Hurra! Vad gör man nu en hel kväll? Tog reda på tvätt, jag fixade lite med traderakläder som jag sålt, plockade undan det värsta (det ser fortfarande ut som ett slagfält hemma) och sen satte vi oss vid tv´n och slappade. Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0