18/5-09 Nike BVC

Idag var det dags för Nikes 18 månaders kontroll med vaccination på BVC. Allt gick fint och hon sa inte ett knyst när hon fick sprutan.

18 månader:
Tilde vikt: 9,9 kg längd: 85 cm
Ilian vikt: 11,6 längd: 84 cm
Nike vikt: 12,2 längd: 86

De följer varandra bra. Tilde vägde ju lite mindre men längden är nästan exakt den samma. De ligger på överkurva i längd alla tre men Tilde ligger under normalkurva i vikt.

På bvc pratade vi också om Nikes sneda fötter och vi skulle få en kallelse till en läkare senare i höst som skulle kolla lite mer på dem. Men sköterskan trodde inte att det var något fel utan att det skulle rätta till sig så småningom. Vi pratade sen också lite om Ilian och hans beteende och sköterskan tyckte absolut att vi skulle ta kontakt med barnpsykologen här i kommunen för lite råd och stöd. Precis det tipset jag fått tidigare alltså. Jag sa att jag skulle ge det över sommaren och sen om det fortsätter lika dant i höst ta tag i det då.

Ikväll är det Nike som sätter rekord i jävlighet. Hon är på allting och nu har hon börjat med att dra runt köksstolarna och klättra upp på allt. precis så gjorde Ilian och då satte vi fast stolarna med hjälp av spännaband så jag får väl ta en sväng ut till garaget ikväll och leta på dem igen. Nike har idag lyckats ha ner en torkad sjöborre som jag hade på lilla toaletten och som jag fraktat hem ända från Thailand, självklart gick den sönder. I skrivandets stund håller på hon på att lära sig att klättra uppför trappen trots att jag har satt en plywood-skiva ovanpå som spärr. Jag skulle inte bli förvånad om hon lyckades....

Kommentarer
Postat av: mammsen

Sitter i Sanden o läser din blogg, Anders o G-B får sig ett härligt skratt, men förstår att det kanske inte är lika kul för dig men du ska veta att du roar många med din blogg, o dessutom skriver du kanon. Ser verkligen Nikis framför mig när hon klättrar upp på bordet. Puss på er från oss i Sanden

2009-05-19 @ 00:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0