24/5-09 Glad överraskning
Så här vacker är min stora hägg. Jag önskar ni kunder känna hur den luktar!

Har ikväll avslutat och mailat iväg tentan. Yippie! Guuuud så skönt att jag gjort den. Nu gäller det förstås också att bli godkänd. Håll tummarna för mig!

Igår kväll var ni ner till Stockholm och hämtade barnen. Nike vägrade att ens titta på mig när kom och det skar i mammahjärtat men hon kunde inte hålla sig många sekunder innan  hon kom uppkrypandes i mitt knä. De andra två hade fullt sjå med att tala om allt roligt de haft. Vi blev bjudna på grillat och en smaskig kladdkaka till efterrätt. När vi åkte hem sov alla tre barnen efter tio minuter. Nöjda och belåtna efter några superskojiga dagar i Stockholm. Tack igen!

(Bilder kommer senare)

Cissi och hennes barn har varit här idag.Tyvärr var inte Tilde hemma och kunde leka med flickorna. Hon var på kalas hela dagen. Men sen så lektes det friskt kan jag lova.

Det var premiärbad!Sen kom farmor och farfar med en jätteöverraskning! Jag vet inte vilka som blev mest förvånade. Tilde eller mamma och pappan...Det var bara igår som KG och jag sa att vi skulle ha haft en lekstuga till barnen.

Tror ni att det var någon som blev glad? Irene hade sytt små gardiner och en väggbonad. Och ett bord och två stolar var det till också. Hur fin som helst!

När barnen lagt sig gick Irene och jag på långpromenad i den underbara vårkvällen. Jag kan bara konstatera ännu en gång att jag nog bor på en av de underbaraste platserna på jorden.

En långhelg som inleddes så eländigt med svår tentaångest och uppgivenhet avslutades på allra bästa sätt med grillmiddag tillsammans med människor jag tycker mycket om och en härligt vårkvällspromenad. (Dessutom gick läggningen galant!). Ny arbetsvecka imorgon. Spännande....eller kanske inte så jätte...snart är det sommarlov.....är väl värd det faktiskt....

Kommentarer
Postat av: Maria

Oh, vilken lycka för barnen. Vad gulliga dom är Iren och Anders. Hoppas allt är bra med er, om jag ska vara ärlig så saknar vi barnen massor!

2009-05-25 @ 09:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0