2/5-09 Härlig vårdag

Gårdagen förflöt bättre än väntat. Efter en rätt kaosartad frukost gick vi ut och sen var vi ute hela dagen tills KG kom hem vid halv fem. Vi gick bara in för att äta lunch. Tide tröttnade efter lunch på att vara ute och fick gå in. Efter någon timme eller så så ropade hon på mig att komma in för hon ville visa mig en sak. Då hade den lilla gullungen städat sitt rum, Ilians rum, plockat upp alla leksaker som låg utspridda i hela huset, ställt ordning på skorna i hallen samt bäddat Kg´s och min säng (inte så vidare snyggt kanske, hade hon inte sagt att hon gjort det så hade jag nog inte märkt något, men bara tanken på att hon gjort det!). Är det inte underbart? Hon ville alltså gå in för att städa och göra mig glad. Jag fick en del gjort ute. Jag krattade ihop det sista båda på fram och baksidan och städade upp vid entrén. Vi hann också ha en liten picnic på altanen, gunga och läsa "utesaga". Mysigt värre!

När KG kom hem bytte jag om och sprang sex kilometer. Men det gick förskräckligt långsamt. Jag tror faktiskt inte att jag kommer greja loppet nästa helg. Finns det gångklass?

På kvällen kom Maria och Niclas, mamma, pappa, Thessan, Thomas, Ludde och Linnéa hit på vår grillpremiär. Trevligt värre! 

Idag har jag och barnen varit på utflykt med Maria och Linnéa. Först gick vi till lekparken och sen vidare till Tallparken. Vilken toppendag! Det är bara Ilian stackaren som har det jobbigt med sin allergi.

   

Till Tallparken hade vi med oss nygrillad kyckling, frukt, festis och fikabröd. Om man bortser från det iskalla vattnet kunde man tro att det var sommar.

    

Ikväll har KG avslutat det sista på räcket på altanen. Till hjälp hade han några små hjälpredor.

 

Efter middagen gick Tilde och jag och övade på att cykla. Det gick väl inte så värst bra men man måste ju börja någon gång.


Kommentarer
Postat av: Moster Helene

Vilka bra kort på barnen.Kram.

2009-05-03 @ 16:44:31
Postat av: Sara

Vilka härliga bilder! Kram från oss i Hede

2009-05-04 @ 11:50:46
Postat av: emma

Jättefina kort på sötnosarna =) Kram

2009-05-07 @ 19:42:25
URL: http://emmsern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0