25/5-09 Fullspäckad dag

Grattis till Sara som fyller 27 år idag! Du närmar dig du också!


Idag har det verkligen gått i ett.

Halvbra dag på jobbet. Var kvar en timme extra för att jag hade mitt sista utvecklingssamtal  men det visade sig att mamman fått förhinder och kom inte. Hade mailat mig men det hade visst inte kommit fram. I vanliga fall hade det inte gjort så mycket men idag skulle jag in till Uppsala efter jobbet och köpa en hel hög med presenter så det kändes lite trist när man fick stanna en timme extra i onödan. Jaja...Sen iväg till stan alltså. Det blev Gränby för jag hade inbillat mig att det räckte med att gå där. Åhl vad jag hade velat haft någon med mig som kunde hjälpa mig med idéer. Presenter till Tilde, Linneas konfirmationspresent, bröllopspresent till J och N, födelsedagspresent i efterskott till My och gärna något till mig själv också. Inget gick väl direkt som jag tänkt mig och åkte senare hem och var på dåligt humör. Köpte en Latte det sista jag gjorde för att trösta mig med i bilen men den smakade hur illa som helst. odrickbar. Som tur var hade jag lite nödgodis och smaska på.

När jag kom hem var det städat och fint förstås! Barnen sov och jag bytte om och gav mig ut på en lite träningsrunda. Det gick halvbra men det kändes åtminstone bra efteråt. Ikväll har jag skrivit minnesanteckningar från ett Badortsmöte som var för en månad sen och som jag visst förträngt att jag skulle skriva. Ops... Nu är det natti natti. Imorgon blir det minst lika intensivt. Sen dag på jobbet, grillkväll på dagis och sen förberedelse för femårskalaset på onsdag.

Sov så gott! Det tänker jag göra! Men jag börjar känna av stressmagen igen så vi får se hur det går med sömnen. Nästa vecka lättar det hoppas jag. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0