27/5-09

Jag är sååå  trött. Natten till igår så vaknade Nike när vi gick och la oss vid halv tolv. Sen somnade hon inte förrän halv tre. När KG väckte mig när han skulle gå drog ut på uppstigandet till sju men var ändå väldigt trött. Det är också väldigt mycket att göra på jobbet nu. Eftersom jag inte vet om jag får komma tillbaka i höst så måste jag slutföra allt och skriva omdömen till den lärare som eventuellt ska ta över och rensa skrivbord. Men först måste alla slutjobb för eleverna rättas och det ska slutföras arbeten i alla klasser. Sen ska det planeras roliga lektioner till sista veckan och sist men inte minst betygssättning. Jag älskar verkligen mitt jobb men den här tiden på terminen är superjobbig.

Kom hem vid sextiden igår och hann förstås då inte heller vara med grillkvällen på dagis. KG var där med Ilian och Tilde. Hemma var det bara att fortsätta med jobb. Jag var tvungen att få iväg min jobbansökan och jag fick sitta och spåna ett tag på mitt CV. Det är svårt att framhäva sig själv. Men nu har iaf ansökan gått iväg och jag kan inte göra annat än att hoppas på jobb. Får jag inget så får jag väl vara föräldraledig. Jag ringde försäkringskassan häromdagen och jag kan vara hemma i nästan två år till om jag skulle vilja.(Men det vill jag inte.)

När barnen var nattade så blev det en snabbröjning inne. Irene hade visserligen hållt undan bra under dagen men det finns alltid något att plocka med. Sen gick andra delen på Krig och Fred som jag började kolla på förra veckan och efter det var det paketinslagning och toalettstädning och sen hade jag lite lektionsplanering att göra. Kom inte i säng förrän halv ett. Som tur var sov Nikis hela natten. Jag hade nog inte klarat av en likadan natt igen.

Imorse gick jag upp strax före sex (men det var sovmorgon jämfört med KG som gick upp kvart i fem). Jag hann duscha och fixa innan jag och Nikis väckte Tilde med sång och födelsedagspresenter. Vi satsar på kvantitet istället för kvalité i år. Svårt att bräcka en lekstuga.....Av oss fick/får hon en klänning, hopprep, Ronjafilm, trosor, byxor, en vattenleksakspistolaktigt och en Po.P fleecejacka.


Ikväll blir det kalas. Jag har lite ångest över att jag inte hunnit baka några bullar. Ett födelsedagskalas utan hembakta bullar. Det är ju så man får skämmas. 


Kommentarer
Postat av: Faster Sara

Ge Tilde en stor grattiskram från oss!

2009-05-27 @ 14:02:02
Postat av: mammsen

Mmmm, var va´ dom hembakade bullarna????? Nää, skojade bara, jag vet att du har så himla mycket nu men du har ju faktiskt en mamma, kunde inte hon hjälpt dig???? Fråga henne nästa gång.....hon ställer säkert upp...

2009-05-28 @ 12:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0