10/6-11 Skolavslutning

Men tror ni inte att vi försov oss i morse. Så typiskt. Idag när det verkligen var lite extra på schemat att hinna med. Bl.a göra Tilde fin till sin första skolavslutning och dessutom skulle hon ut och hinna med att plocka lite blommor till fröken innan vi åkte iväg. Stressigt som sjutton. Vi gick upp fem över halv sju och vi måste åka vid tio över sju. Men det gick. Det blev inte så många blommor plockade men en liten present fick fröken iaf.Jag hade min favoritklänning på mig idag. Inte så ofta jag får möjlighet att använda den så jag passade på en skolavslutningsdag som denna.Skolavslutningen på Frösan var mycket lyckad och mina åttor var glada och såg fram emot lovet (såklart!). Nästa år är det deras tur att lämna grundskolan bakom sig och det kommer bli första klassen som jag har fått ha genom hela högstadiet så det bli nog lite vemodigt då.

Kg var och tittade på Tildes avslutning och det hade varit jättefint. De gick sen och köpte glass och senare och fikade. Barnen följde med mormor och morfar hem tills jag kom från jobbet vid halv ett.

Lite senare kom en kollega till mig på besök och det blev en promenad ner "på stan" och en glass innan vi gick till lekparken och barnen fick leka av sig lite där. Tyvärr var det massvis med krossad glas där på vår fina lekpark. Hur i hela fridens namn tänker man när man krossar glas i en lekpark där små barn springer omkring barfota. Jag blir arg ända ner i tårna. Vi plockade bort en hel del men tyvärr låg det mycket kvar.När R åkt hem städade vi av lite hemma och sen blev det hämtmat som inmundigades på altanen.

Nu är barnen trötta och det är lite fredagsmys med popcorn framför en film.

Förresten, min förkylning är lite bättre idag!Kommentarer
Postat av: J...

Du var jätte fin idag! ha en super bra sommar hoppas vi ses nåting i sommar! kram!

2011-06-10 @ 20:16:11
URL: http://minlillafotobloggis.webblogg.se/
Postat av: Frida

Mer outfits tycker jag :) Anti-jant!!

2011-06-10 @ 21:51:34
URL: http://systerstorochlillebror.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0