11/6-11 Vilken härlig dag!

Idag var en sån där sällsynt härlig dag! Jag fick ligga rätt länge. Sen upp till glada barn, underbart sommarväder och strålande utsikter för dagen.

Först påtade vi på lite hemma innan det var dags för Tilde att åka på Minyas poolparty. Kg satte på cykelsadeln vi köpt häromdagen så jag kunde nu cykla med alla barnen. Det gick skapligt bra även om Ilian är lite flaxig emellanåt. Han är väl kanske inte riktigt mogen för att cykla i trafiken än men å andra sidan måste han ju träna det annars lär han sig ju aldrig. Vi lämnade av Tilde och cyklade hem igen. Vi måyste på småttingarna och jag innan det var dags att cykla tillbaka och mysa lite i Edins trädgård. Barnen badade i poolen.

  

Kg kom och hämtade barnen och vi tjejer gjorde oss klara för kvällens bravader. Det var LC-avslutning i Östhammar med Årsmöte och hemlig aktivitetet. Spännande värre! Vi åkte buss till Östh och gick sen hem till A där det vankades välkomstbål i hennes trädgård. (Jag lovade visst att det inte skulle bli fler egobilder men här kommer faktistk en till)


Bålen var verkligen supersmaskig. Jag gjorde taberas på den :)Den hemliga överraskningen var GT-provning. OMG....Vi fick lukta på olika sorter, fick fin historisk bakgrund och självklart prova. JAg gillade det senaste "på Stureplan" bäst. Hendrick´s Gin med gurkskivor i. Finfint var det :)Myggigt så inåth var de framåt senkvällen och vi fick till slut flytta inomhus. Så här glada var Sofie och jag sent på kvällen.En fantastisk trevlig kväll hade vi iaf.

Kommentarer
Postat av: :)

sluta inte att lägga upp bilder på dig! det passar att du har "dagens outfit"!! du är jätte fin Bea!

2011-06-13 @ 13:26:08
Postat av: Frida

Vilken toppenbild på dig! Snygging! Och kul verkade ni ha :)

2011-06-13 @ 21:36:57
URL: http://systerstorochlillebror.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0