27/6-11

MIdsommarhelgen fortsatte i allra bästa anda. På midsommardagen var jag allt lite seg det måste jag erkänna. JAg och barnen var hemma och tog det lugnt. PÅ eftermiddagen var vi bjudna på 40-årskalas hos våra närmaste granner. En fantastiskt trevlig kväll fick vi och gick inte hem förrän klockan tolv då Nike somnat i mitt knä. Tilde hade superduperkul hela kvällen och fick nya kompisar i grannbarnen. De sprang mellan husen och hamnade till slut nere hos oss och tittade på film ett helt tjejgäng.

Igår, söndag, var Cissi, Jens och barnen här hela dagen. Vi njöt av solen och lite gott vin. Poolen användes flitigt.
Senare kom även mamma och pappa också maken förstås. Vi grillade god fisk och åt smarrig efterrätt.

Idag hade Kg lite sovmorgon men då var jag tvungen att gå upp tidigt för jag skulle vara med i radio på förmiddagen. Vid halv tio åkte jag ner med barnen till mormor och morfar och gick ner till gästhamnen där p4 sände live från Öregrund i några timmar. Det hela sändes i radio Uppland, Sörmland och Stockholm. JAg pratade om lite hur alla katastrofer som Öregrund har upplevt genom tiderna har präglat staden. JAg var lite nervös men det gick bra tror jag. Jag hann inte ens säga en bråkdel av allt jag hade velat ha sagt. Men det viktigaste fick jag med iaf. Här är en bild jag lånat från Sr.se. Inte den allra bästa bilden på mig kanske men här är jag på plats i "radiotältet".

http://sverigesradio.se/api/radio/radio.aspx?type=db&id=3227181&codingformat=.m4a&metafile=asx


Vill ni lyssna på inlägget klicka bara ovan.

När jag varit radiokändis i några minuter så gick jag tillbaka till m och barnen fick pannkakor och sen gick vi till lekparken en stund. Efter det blev det ett glas vin på en uteservering i hamnen.Sen gick vi och tittade på båtar.

Familjen B mötte upp på eftermiddagen och det blev ännu ett besök i lekparken och sen glass och mer flanering i sommarfagra Öregrund. Det är sällan som jag är "nere på byn" och det är riktigt trevligt att leka turist och bara gå omkring och kolla i butikerna och mysa. Och just det! Köpte en helt ursnygg kavaj/jacka idag! I lilla Öregrund hittade jag den :)

Ikväll har vi bara tagit det lugnt jag och barnen. Man behöver det med på sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0