Round table Euro meeting De Kempen - Holland

If anyone is offended by the photoes in this post and do not want it posted just let me know by writing a comment and I take it away immideately.

Har haft en helt otroligt trevligt helg i Holland. Här kommer en redovisning av helgen i stort. I fredags kom vi iväg hemifrån vid niotden på morgonen. Vi hämtade upp O och B och S och J för vidare färd mot Skavsta. Vi hade gott om tid tyckte vi och fast att v tagit en genväg över Arlanda för att slippa vägbygget innan Uppsala så var det lite tight om tid och den sköna lunchen med lite vin på flygplatsen hann vi helt enkelt inte med. Skavsta och Ryanair är ju ett kapitle för sig men för att göra en lång historia kort så får man helt enkelt det man betalar för. Dvs nästan ingenting i det här fallet. När jag reser så är själva känslan att vara på en flygplats och kunna njuta av förväntningarna och sen känna lugnet ombord på planet en stor del av det hela. Men det här var bara stressigt och jäktigt. JAg passade på att sova på planet hela vägen för att slippa tänka och se sura flygvärdinnor, osköna galonsäten och fula färger. Efter två tmmars sömn var v framme i Eindhoven och där blev vi upphämtade av två RT-killar och vi åkte till möteslokalen via en av killarna för att lämna av de andras baggage. De skulle bo där. Vi skulle bo hos den killen där festen på kvällen skulle vara. Vilken vinstlott! 

Vidare alltså sen till välkomstträffen. Där blev det kindpussar, bubbel, öl och tal av borgmästaren. Mycket trevligt att få träffa nya och gamla bekanta. TYvärr saknade vi våra vänner från Skottland.

 

Efter det åkte vi hem till våra värdar som hade en större gård med några djur och piffade lite inför kvällens "Home Party" i deras lada. Det blev en mycket trevlig kväll med grillbuffé, öppen bar och dans.

  
Vi öppnade partyt och vi stängde partyt :) Swedes really know how to do this :)

På lördagsmorgonen blev vi bjudna på rejäl frukost med ägg från den egna gården.Vi fick också smaka ett holländskt pålägg som hette kokosbrood. Lite för sött för min smak men det var som ostskivor gjort av kokos. Alldeles perfekta för Ilian! Vi med oss ett paket hem och sen får vi väl försöka få det hemskickat till oss.

Lördagsförmiddagen tillbringades på ett munkbryggeri där man bryggde "trappistöl".  

 Jag är ju inte någon öldrickare direkt men jag provsmakade såklart men bara för att upptäcka att det inte var gott den här gången heller ;)Hem igen sen för lunch och på eftermddagen blev det en kanontrevlig kanottur. Molnen hopade sig och vi fick en rejäl skur över oss precis innan vi gav oss oväg ut på vattnet men sen klarade vi oss hela vägen. Tyvärr har jag inga bilder därifrån då vi fick tips om att inte ha värdesaker med oss med risk för att den kunde bli rejält blött.

På kvällen var det så dags för helgens höjdpunkt; King Arthur´s ball. På ett slott i Heeze. Det blev en fantastisk kväll på alla vis.Finaste RT-killarna från Sverige :)Finaste fruarna :)God mat
 

Gorgeous dancing men :)Och så var det dags för det spexen....tro det eller ej men det blev succé i år igen.

   

Relaxing from dancingMe in the middle.Allt roligt har dock ett slut och det här tog slut alldeles för tidigt. Vad är en bal på slottet? Alldeles alldeles underbar!

Söndag fick vi sova lite längre innan det bar av på brunch och säga hejdå till alla med hopp om att träffas igen nästa år då det är Sverige som är värdland :)

Trötta men mycket lyckliga var vi hemma vid elvatiden på kvällen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0