27/1-13

Tillbringade hela gårdagen med att fixa inför KG's jaktlagsmiddag på kvällen. Potatisgratäng, ugnsstekt älgfilé, aroniasås till middag och pannacotta med hallonsås till efterrätt. För att inte tala om hur fint det va inne. Undra vad detta kan utmynna i för uppskattning???

Barnen och jag flydde till mormor och morfar på kvällen. Där blev det god mat och gott vin och jag kunde slappna av. Nike var lite halvrisig på kvällen och jag var nästan bombsäker på att hon skulle bli sjuk.

I morse visade det dig istället att Tilde blivit sjuk. Hon har haft runt 40 graders feber hela dagen. Nike däremot har varit pigg som en lärka och på eftermiddagen genomförde vi hennes efterlängtade kalas. Fyra fina tjejer var här och grattade. Det var ett lugnt och stillsamt kalas. De fikade, lekte prinsessor, sjöng, lekte godisleken, åt glass och hade fiskdamm. Nike var nöjd men saknade två stycken som inte kunde komma.

Ikväll har Edins varit här på middag. De kunde inte komma och gratta KG tidigare i veckan så vi bjöd på söndagsmiddag istället. Kg fick en rök. perfekt att ha i Sanden eller uppe i stugan! Tilde har varit uppe trots 40 graders feber. Vi har inte lyckats få ner febern alla under hela dagen men nu ligger hon sjöblöt i vår säng och svettas ut den. Hoppas det bara var en febertopp och att hon är frisk imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0