Regn

Har det regnat nåt då?
Äppelmos och äppelpaj

Jösses vad med äpplen vi har i år. Och aroniabär. Hur ska jag hinn/orka ta hand om allt. Har gjort äppelmos och flera äppelpajer. Just äppelmos skulle jag kunna göra hur mycket som helst men satan vad drygt det är att skala. Går ju åt en hel del när man ska göra mos. 
25/8-13 Allergikontroll med Ilian

Ilian va till sjukhuset för en allergiutredning som görs vart tredje år. Det gick bra men han blev lite rädd när han skulle ta blodprov. Nålen va ju så stor. Vi fick beröm för att vi skötte hans allergi så bra och att han var mycket fin i huden trots sina svåra besvär. Nu får vi vänta i ca 2 veckor på provsvaren. Hoppas hoppas att mjölkallergin har försvunnit.

Hoho?

Det händer inte så mycket här. Men snart så!

24/8-14

Bra dag hemma som började långfrukost i uterummet.


Fix och trix inne och ute. Barnen lekte med kompisar och Sofie och barnen var här på fika- och pratstund. 22,23/8-14 LC-upptakt i Gävle

Trevligt dygn med LC-tjejerna i Gävle. Vi bodde på mysiga Elite Grand Hotel.


Vi åt middag på hotellets egen restaurang och det var super!På lördag lite shopping och lunch innan hemfärd.
Valkompass

Gjorde SVTs valkompass häromdagen och jag ska tydligen rösta på Piratpartiet!? Eller kanske inte..... SD hamnade sist då något stämde iaf.
18/8-14 Risifrutti

Tilde går inte på fritids längre och kommer att äta frukost hemma. Hon bad pappan köpa risifrutti till frukost och det gjorde han förstås. Frågan är om han skulle tycka det va ok om hon knaprade i sig tio sockerbitar till frukost.....Måste fråga honom om det när han kommer hem.
17/8-14

Kg har jobbat och barnen har varit iväg på olika aktiviteter. Jag har haft städdag och fixat höstfint i uterummet. 
16/8-14 Badortdagen 2014

Årets Badortdagar har gått av stapeln. Härligt väder och många besökare. Roligt men ack vad jag sliter under den dagen. 14/8-14 Inte slutat blogga

Jag har inte slutar blogga även om det kan tyckas så. Jag är bara så otroligt trött och har fokus på annat håll. Bättring utlovas. 

Vi har börjat arbeta igen. Jag har jobbat många timmar denna vecka för att komma iordning inför terminstart på måndag. Som vanligt råder allmänt förvirrat tillstånd för de flesta av oss men det är spännande och roligt också. 

Sist kvar på jobbet.
11/8-14 Stockholm

Idag har jag varit i Stockholm på SVT kostymförråd och hyrt kläder till helgens Badortdagar. 
Idag är det också exakt en månad tills vi drar till Spanien :)

10/8-14

Efter 5 veckor borta var det dags att styra kosan hemåt.


Hur underbart va det inte att komma hem? Jag älskar att vara i Sanden men jösses, det är skönt att vara hemma igen. Min säng!!!!

8/8-14
7/8-14

Ägnade eftermiddagen åt att kolla igenom gamla album. Hittade bilder på när min farmor och farfar besökte samma platser i Danmark som vi gjorde nu i somras.

5/8-14 Harry Potter och shopping

Vädret lite sämre så vi drog till Norrköping och Harry Potter-utställningen. Jättebra!Vi hann även med lite skolstartsshopping :)

Sommar
4/8-14 Underbar dag i havsbandet

Tog båten ut till Andskär. Vilken härlig dag! 


2/8-14

Kg kom tillbaka och vi firade 11-årig bröllopsdag med bubbel och svenska kräftor. 
Jag diggar storleksskillnaden
1/8-14

Har legat med feberfrossa och värsta huvudvärken hela dagen. Har knappt tagit mig ur sängen för att gå på toa. Hoppas hoppas verkligen att det gått över till imorgon. 

31/7-14

Vaknade med huvudvärk men bestämde ändå att vi skulle hänga med grannarna på båttur till Söderköping för att äta lunch och glass. Bra val! Faktiskt första gången jag åker båt dit. Mycket trevligt.När vi kom hem kände jag mig riktigt hängig med feber, frossa och huvudvärk :(

30/7-14

Kg åker hem och jobbar några dagar. Vädret dåligt. Vad passar inte bättre än att ha en dag i sängen och bara läsa!!


Masade mig faktiskt ut i köket och bakade en sockerkaka med Ilian också samt bjöd faster på fika.
29/8-14 Kvällsdopp
RSS 2.0