Sagan om vagnen - del 768. Eller "När snålheten bedrar visheten".

Men varför ska det alltid krångla??? Och varför har jag inte pengar att kunna köpa en helt ny vagn? Ja Ja, jag vet att jag skrev att den vagnen jag köpte var så bra för jag behövde inte vara rädd om den jadajadajada. Men just nu hade jag haft vilken annan vagn som helst. Eller, det var ju itne riktigt sant men ni fattar. Min vagn är ett stort rymdskepp. Eller åtmninstone känns som ett när jag ska köra den. Det är ju inte konstigt att jag har ont i kroppen jämt. Som om nu inte detta vore nog så krånglar ena hjulet och något litet lager har gått sönder. "Jag kan höra med någon om han kan göra ett nytt" sa min man. FEL SVAR. 

Förra veckan köpte jag en lättare vagn på rean påm mJollyroom. Jagb trodde det var en paraplyvagn men när den kom visade det sig att det det inte var en paraplyvagn men den var jättefin. Enkel att köra och snygg. Det lilla problemet var bara att när jag använde den för första gången i Stockholm i helgen så gick den sönder i fästena och vagnen höll på att fälla ihop med tvillingarna i den. Förbannade jävla skitgrejer. Reklamation på den och ingen ny tack. Någon måtta får det vara på skräpgrejer. 
Den vagnen jag har nu som fungerar är en paraplyvagn jag fick gratis av en annan tvillingfamilj. Helt ok men solblekt och väldigt enkel. Duger perfekt till resan men inget att ha som "vanlig" vagn.


Så, jag behöver en vagn.

Och just det. Kg fick hem sina nya jaktkängor idag. Fråga honom vad de kostade.....Säg sen att jag borde få en ny vagn.

Kommentarer
Postat av: Emma

Har du provat city mini gt dubbel?
Finns begagnade i fint skick ( nya också såklart)

Svar: Inte provat. Finns ingen beg i närheten heller. Jag har finkammat blocket men inte hittat något vettigt.
Familjen Ramstedt

2015-08-25 @ 20:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0