14/2-15

Vaknade på morgonen ensam på rummet på BB. Jag typ började med att storgrina. Jag var bara så ledsen. Jag hörde nykläckta bebisar överallt, pumpningen gick inget bra och jag hade så himla ont. Både i magen och i huvudet. Hormonerna fullkomligt löpte amok i kroppen på mig. Fick lite tröst av en sköterska och sen gick jag direkt ner till mina pojkar och där bröt jag ihop och tjöt ännu mer.


Det kändes lite bättre efter att ha fått tanka lite bebisgos. Och sen kom ju äntligen Kg efter att ha satt storbarnen på bussen till farmor och farfar. 


Idag fick vi också eget rum på samvården. Nu gällde det bara att lilleman skulle bli av med sin cpap så kunde vi bo där allihopa.


Mitt på dagen kom Cissi med familj på besök.När de åkt skulle vi upp på BB och hämta saker. Jag kände mig fortfarande konstig i hela kroppen och konstaterade att jag var väldigt svullen om fötterna.


Jag nämner detta för barnmorskan sim kollar mitt blodtryck som visar sig vara högt;180/100. Läkare tillkallas och jag får blodtryckssänkande medicin. Som jag förstår det är det ngn slags havandeskapsförgiftning som en komplikation av tvillinggraviditeten. Jag mådde piss rent ut sagt. Ska det aldrig ta slut och jag får må bra?


Vi turades om att sköta pojkarna den natten. BB tyckte jag skulle sova hos dom så att jag fick vila ordentligt men jag ville absolut vara med killarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0