Bristningar

Mer och mer bristningar för varje dag :( Har hört flera säga att man ska se dem som ngt vackert och ett bevis på kärlek och att kroppen är underbar bla bla. Jag tycker faktiskt bara det är fult. Får man tycka så? Jag vet att det finns många kvinnor som inget heller vill än att få barn och kämpar som galningar och jag är så ledsen för deras skull men jag kan ändå inte känna tacksamhet över mina bristningar. 

Min mage har gått från att vara en fin gravidmage till att bara vara grotesk och idag läste jag att bäbisarna kan lägga på sig ca 200gr/vecka de sista veckorna vilket innebär ca 1,5 kg till i bara bebisvikt. Så hur kommer magen se ut om 4 veckor???
Kommentarer
Postat av: Annika Palm Strid

Självklart så får man tycka så, det är din kropp o din mage. Det är inte alltid kul vad som händer under en graviditet. Att ge liv är förenat med kroppslig smärta men även själen får sig en smäll. Men jag lovar dig du kommer att bli stark av det du får gå igenom och du kommer fortfarande att vara ursnygg och man behöver ju inte använda bikini, det är bra ändå.

2015-02-06 @ 18:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0