10/9-15 7/8 ✔️

Jag hade kunnat strunta helt i att gå och lägga mig i natt. Åtta flaskor välling var jag uppe och gjorde. Tre av dem före klockan tolv. Sen lägger vi också till två larm på jourdosan(som jag var nära att slå i tusen bitar med en hammare för att jag inte fick stopp på den). Tristan var vaken och pigg en sväng och strax höre fem ville Thor upp. Alltså, det är lätt att hålla sig för skratt nu.

Men killarna var så glada och nöjda så på morgonen och det blir ju lite mer uthärdligt när man får umgås med dessa godingar.


Promenad ner till Bvc och därmed premiärtur med nya vagnen som älskas av oss alla tre. Killarna ligger jättebra inde ergonomiska sitsarna. Tänk att en tvillingvagn faktiskt går att köra utan att man nästan dör av ansträngningen. Härligt varm höstdag som gav lite energi.


Resten av dagen har ägnats åt tvätt, läxläsning och packning. Jag fick assistans av Ilian vid matning. Hälften kommer utanför men vad gör det?
Tristan jättekrånglig vid läggning så jag fick ge upp till slut och han fick somna i min famn i soffan istället.


Nu ska jag bara överleva ett dygn till som ensamstående fembarnsmor. Men jag har börjat bäva lite för nätterna i Spanien. Hur ska det gå? Vojne vojne....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan så sur du verkar vara

Svar: Brukar inte posta dina olämpliga kommenterar men att säga till en fembarnsmamma som inte fått sova på flera dygn och som dessutom är förkyld och har helvetesont i ryggen att hon verkar SUR, det är inte bara olämpligt utan också elakt. Jag är inte sur bara så inihelvete trött. Trodde det framgick i inläggen.
Familjen Ramstedt

2015-09-12 @ 09:31:32
Postat av: J

Tycker du är grym på allt du gör! Så stark! Önskar på nått man kunde hjälpa till så du kunde lasta på mer energi :)

Svar: Tack 💜
Familjen Ramstedt

2015-09-12 @ 10:54:56
Postat av: Maria

Förstår att det tar på krafterna. Hoppas du får lite hjälp i Spanien av N o C.
Många kramar

2015-09-12 @ 17:00:29
Postat av: J

💖

2015-09-12 @ 17:12:12
Postat av: Elin

"Fan så sur du verkar"....! Dö jävla nättroll! Hur kan man skriva så!? Usch Bea. Ta inte åt dig! Det är bara avundsjuka idioter som skriver sådana dumma kommentarer och dessutom anonymt.

Svar: 😘
Familjen Ramstedt

2015-09-13 @ 08:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0