Jag och min far


30/3-16 Utflykt till Samevistet

Fortfarande lite för trist och osäkert väder för att att åka till stugan i så vi gjorde en utflykt till Storhogna.
Där vi åkte vessla upp på fjället till ett ställe som heter Samvistet. Farmor och storbarnen tolkade.


Kg, jag och twinsen satt i kälken. Thor tyckte det var lite läskigt.

Däruppe fick vi till och med se solen 😊

Faster och kusin A kom och mötte upp.
Skidåkarna åkte ner 6,5 km och vi andra tog vesslan. Kg fick valla barnens skidor.Röjar-Ralf och hans bror

Nytt ställe nya saker att utforska....
29/3-16 Linger - ett toppencafé

Vädret är för dåligt för att åka upp till stugan så vi får aktivera oss på andra sätt. Idag åkte vi till Vemdalsskalet och åt lunch på café Linger. Vi blev så himla glada när vi upptäckte att alla luncher på barnmenyn kunde göras mjölkfria. Dessutom fanns det massvis med mjölkfria kakor att välja på. Det är första gången jag är på ett café med detta utbud av mjölkfria alternativ. Allt fikabröd var uppmärk med allergiinformation och personalen påläst, tillmötesgående och jättetrevlig. Dessutom inga problem att ha med tvillingvagnen in. Jag blir så himla glad. För att inte tala om hur glad sonen blev som fick äta något annat än chokladboll. 28/3-16

Av alla dagar så tar småkillarna sovmorgon just idag när jag planerat att packa på morgonen. Planen var att när Kg kom hem från nattpasset vid åtta så skulle frukosten stå på bordet och sen skulle vi lasta bilen och dra. När Kg kom hem låg vi alla och sov. Så tidsplanen sprack om man säger så och vi kom inte iväg förrän vid tolvsnåret. 

Inte fick vi med alla barnen heller. Tilde ville så gärna stanna med kusinerna i Öregrund så hon fick göra det även om jag känner lite sorg och gärna vill ha hela familjen med.


Det fick bli det här gänget istället 


Trille tyckte det var lite drygt sista halvan av vägen men vi försökte roa bäst vi kunde med sång och babblarna-appen :)

Skönt att vara framme och få leka lite. 

Vi trodde att det skulle bli svårt att söva dem i nya sängar men de somnade på en gång. Duktiga killar!


Jag och min stora pojke ❤️
27/3-16

Tilde och jag var iväg på karate. Inte helt utan protester från Tildes sida. Men går man så går man. 

Sen blev det kolbullegrillning och häng i uterummet. 


Kg åkte för att jobba natt och framåt kvällen kom N och hämtade M och barnen. Tilde "flyttade" till mormor där My och Ida är. Hon ska stanna där i veckan.  Jag, Nike och Ilian tog en myskväll. Imorgon bär det av mot Härjedalen. 


Jag och mina twins
Jag och min bror ❤️
26/3-16 Påskafton

Jag fick sovmorgon, Kg gick upp med twinsen men hade sällskap av M.


Efter frukost tog M en promenad och jag förberedde en räktårta och sill till påskbordet.

Sen promenerade vi ner "på stan". Medan barnen sov tog vi en sväng in på Edblads och jag förälskade mig i en långponcho de hade där. Får fundera lite på om jag ska unna mig den...Sen blev det lekparken. Gick väl sådär med småkillarna. De ville mest sitta på marken och äta grus.

När jag fått nog av att peta grus ur munnarna på killarna så gick vi till Wass på påskmiddag.

Vi blev kvar till runt 20 då alla småbarnen fått nog. 


Påskkärring 😂

Kg tyckte jag kunde skippa hucklet 😳
Till dig Malin W
25/3-16

Fick ett oväntat men mycket trevligt besök igår kväll. Kusin M med barnen kom och ska stanna i helgen. Hurra vad kul! 

Imorse när jag gick upp med pojkarna strax efter fem hade jag sällskap. M hade redan varit vaken en timme....

Kolla in den här goa knubbisen 😍Långpromenad på eftermiddagen och sen kom mormor och morfar på grillmiddag.

Tabberas på cheesecaken 
Japp, så är det 😂
Speciallösningar

Speciallösningar för utforskande, klättriga, klåfingriga 1-åringar 😃 Inte särskilt vackert men underlättar vardagen. Och det är det som är prio ett här hemma nu 😊 Här kommer bilder. Det stökiga runt omkring bjuder jag på. 

Skydd för vedspisen

Gardiner kan inte hänga i tvillinghöjd.


Fem olika lösningar för kökslådor och skåp då lådspärrar inte räcker till.Skydd till trappen

Spännband i matstolen

Lekhagen får numera vara skydd mot öppna spisen. Inte för att den brukar vara tänd utan för att de klättrar in...

Växterna i fönstret är borttagnaMadrass som spärr i spiraltrappan 

Sladdar till fönsterlampor måste hängas upp.


Soffbordet har ställts åt sidan


Bokhyllan har tömts på böcker i tvillinghöjd.


Och låsta dörrar såklart 😂

Hög igenkänningsfaktor

Hög igenkänningsfaktor på den här och då har artikelskrivaren "bara" tvillingar, inte fem barn. 

6. After cleaning up mess after mess all day, no wonder you’re tired. Chasing two kids around all day, praying for an early naptime, and still standing at bedtime is an accomplishment all in itself. Pat yourself on the back, pour yourself a drink. Tomorrow is a new day to fold that laundry — oh hell, who am I kidding, the laundry never made it to the dryer.


http://twiniversity.com/2015/09/the-dirty-little-secret-about-raising-twins/

Grym värld

Vad är det för en värld jag valt att föda barn till? Jag blir ledsen och arg. Allt våld genererar mer våld. Jag blir ledsen och arg. Och rädd. Jag blir rädd. Jag är rädd. 

Boktips

Har lyssnat klart på The Book Thief idag. Och gråtit. Vilken fantastiskt bok! 
Rocka sockorna

För alla lika värde. För att olika är bra. Down Syndrome Awareness Day.
Byt till EKO!

Hur gör vi i det Ramstedtska huset? Jag försöker alltid köpa eko mejeri. Kött köper vi nästan aldrig eftersom vi har eget jaktat kött (eko-deluxe alltså). Frukt försöker köpa så mycket ekologiskt som möjligt. Vad gäller potatisen köper jag närodlat när det är möjligt. Jag ska bli bättre på andra produkter. 


Veckans grötfrukostar klar

Brukar försöka hinna med att koka gröt på söndagar. 10-literskastrull 😂 och då gör jag Ilians särskilt. Räcker fram till ons kanske....
Fyndat

Har fyndat begagnade Big blocks. Eller heter de Mega blocks kanske? Hursomhelst så blev det succé! Och om möjligt ännu stökigare....hur tänkte jag nu????

Morgon med tvillingar

Det är så himla mycket som är annorlunda mot att bara ha en. Jag har många gånger hört att "jag har mina barn tätt så jag vet hur det är". Ehh, nej, du vet inte hur det är, vill jag säga. Ilian och Nike är psuedotvillingar, dvs födda med mindre än två år skillnad. Det skiljer faktiskt bara 14 månader. Men jag kan säga att det inte alls är samma sak som att ha två på samma gång även om det förstås också kan vara tufft. Det är jobbigt och krävande med små barn. 

Härommorgonen vaknade Thor redan vid fem. Kg gick upp och gjorde välling och la Thor sen hos mig i sängen. När han ätit klart gosade han in sig hos mig och somnade om. Guuud så mysigt. Det är så sällan man kan mysa med dessa två, det är liksom full rulle jämt. Så där låg jag och snusade på denna underbara lilla varelse och slumrade till. Mindre än tio minuter senare hör jag hur Tristan vaknar och jag försöker smyga upp utan att väcka Thor vilket förstås inte går. Så nu hade jag en trött Thor som ville sova vidare hos sin mamma och en hungrig Tristan som ville ha morgonvällingen. Bara att ta upp båda alltså.

Idag var det typ lika. Tristan vaknade vid fem så jag gick upp och gjorde välling och han fick äta den hos mig i sängen (Kg jobbar natt). Trillen kröp sen upp på mig och somnade om och jag höll på att dö kärleksdöden. 20 minuter fick jag njuta och sen vaknade Thor. Jag la ner Tristan som, halleluja, fortsatte sova, och tog morgon med Thorson. Före kl 06 en söndag. Gäsp....Tack och lov för morgon-tv och kaffe.


Efter någon timme ser det ut så här:


Tristan sov ända till kvart över åtta! Det hade jag också velat göra istället för att gå upp tio över fem 😢😴

19/3-16

Poolspel hemma för Ilian och vi var där allihopa. Jag stod i kiosken och missade första matchen. 
På seneftermiddagen åkte Kg till jobbet för ett dygnspass och vi andra åkte till Edins för att fira Isis som fyller 6 år.


Det bjöds på grillat. Årets första grillmiddag. Så jäkla gott!


Barnbordet med bästa utsikten Stora bäbisleksakslådan åkte fram. Men det var roligare att dra ut lådor och undersöka bänkar och bord i "tvillinghöjd". 


Thor somnade i farbror M's knä efter middagen och fortsatte sova gott i sackosäcken.


Vi åkte hem och hade soffmys under Earth Hour och lekte gissningslekar. 
18/3-16

AW med LC på Sjökrogen 😊
Tristan ❤️
17/3-16

Idag var det dags för småkillarnas vaccin. Det blev ju inget sist vi var där eftersom de var lite klena då. Det var meningen att T skulle följa med mig men hon jobbade tyvärr. Men det gick hur bra som helst! Jag var alldeles överväldigad över hur bra det gick. Vi är ett bra team, jag och mina tweenisar ❤️


Min rygg kändes mycket bättre idag och promenaden blev betydligt trevligare.


Killarna fick en ny liten leksak.


Kg är på jaktmöte ikväll men läggningen gick bra. 

Den förestående helgen blir allt annat än lugn. Jag ska bort fredag kväll, innebandypoolspel lördag dag, sen åker Kg och jobbar ett dygn och vi andra är bjudna till Edins för att fira I som fyller 6 år. På söndag ska Nike sjunga i kyrkan och jag får ta med mig tvillingarna till Östhamnar på Tildes karate. Hej och hå...

Jaaaaa!!!!

Måste ju bara få skriva vilken fantastisk vård vi har för våra barn härute. För två veckor sedan fick vi remiss från Bvc till barnspec för Tristans utslag. I måndags var vi till sjukhuset i Östhammar och träffade barnläkaren samt tog blodprover för allergiutredning. Idag, tre dagar senare, fick vi svar. INGA allergier alls. Tjohoooo!!!
Dagens fundering

Jag har funderat många gånger över varför gatubelysningen är på mitt på dagen. Vilket energislöseri, eller? Det kanske finns något bra svar på det. Jag har frågat på kommunens fb-sida 😊

Kommunen uppmuntrar invånarna att släcka belysningen under Earth Hour men har gatubelysningen på mitt på ljusan dag. Jag får inte ihop det.


Är det så här i hela Sverige? Släcker din kommun under dagens ljusa timmar?

Känslan när...
16/3-16

Trots värk i ryggen promenerade jag ner med gossarna på kyrkans babycafé. Pojkarna stormtrivdes. Lek, sång och fika. 


Underbart väder så jag tog en extrasväng när vi gick hem men det var inte särskilt njutbart för jag hade så jäkla ont. 

Lagade lasagne till middag. En riktig favorit här hemma.Har dammat av min gamla spikmatta. Kan den hjälpa mig?
Byrån

Den här byrån blev det till småkillarnas rum. Supersnyggt! Om man bortser från de fula Brynästigrarna som absolut skulle inhandlas......😝I det lokala annonsbladet.....

Alltså, jag undrar verkligen om det kommer bli en "kill-kväll" också där män får lära sig att tvätta bilen och om då dessa män också kommer få "goodiebag"? Jag är på riktigt nyfiken på den frågan. Ska nog ringa och fråga.
Kreativ bröllopsinbjudning

Vi fick flaskpost häromdagen. I låg ett sjökort med en bröllopsinbjudan. Vilken unikt och härligt sätt att bjuda in till bröllop i en skärgårdsstad ❤️Lärt sig öppna dörrar
15/3-16

Öm i ryggen men skapligt rörlig i alla fall. M hörde av sig och tyckte jag skulle komma till Östhammar och gå en promenad. Bra att någon "tvingar" ut mig. Promenad och en liten fika (på ett kafé där det var helt ok med två (!) tvillingvagnar). Tänk att man ska behöva åka till Östhammar för att fika.
14/3-16

Helvetesbäcken. Det var en riktig pärs att få i ordning twinsen för att åka iväg till barnspecialisten i Östhammar för Tristans allergiutredning. Ännu värre blev det att bära barnen och vagnen in och ur bilen och sen var det lång väntan på sjukhuset. 


Klockan 16 hade jag tid hos kiropraktorn. Två kotor längs ned ur läge, fyra låsningar mellan skuldrorna och en vriden höftled. Knappt 15 min tog att rätta till allt och jag kunde gå normalt därifrån. Hade dock skitont i min vänstra höft hela kvällen men kanske är det av behandlingen? Jag somnade hursomhelst helt utmattad på soffan redan vid åtta. Kg var nog rätt nöjd för han fick kolla på hockey då 😜


Allergitestat Tristan

Idag har vi varit på sjukhuset och träffat barnspecialisten angående Tristans hudproblem. Atopiskt eksem konstaterades på en gång. Det togs också ett blodprov som nu ska iväg på analys om allergier. De kommer testa allt. Om två veckor får vi svar. Jag förbereder mig på ytterligare ett multiallergiskt barn men hoppas att det "bara" är atopiskt eksem.
Kul med kartong

Stortjejerna fick ny soffa och twinsen fick lekhus. Oj vad spännande!


Flickorna nöjda

Tjejerna är sååå nöjda med soffan och de fick inreda och greja precis som de ville (mamman tog sig ju inte upp från golvet). Nästa steg blir en ny stor tv.
13/3-16

Jag och Tilde var till Östhammar på karate. Jag hängde hos syrran i nya lägenheten under träningen.

Körd i ryggen. Allteftersom dagen gick blev det sämre och sämre och till slut var det bara ligga ner med benen högt som funkade.


Kg fick till en löprunda och sen skruvade han soffa och byrå.


Sällskap av sonen på golvet.


En hög av kärlek
12/3-16 Shopping i Uppsala

Uppe i tid för en heldag i Uppsala. Ilian var på innebandymatch men Tilde hade en kompis med så det det jämnade ut sig bra 😊 Först till Jälla för att hämta två pottor sen Ikea. 


På Ikea inhandlades den utlovade soffan till tjejernas rum, en byrå till twinsen rum samt ett x antal småsaker. Kg fick mitt i allt åka till Björklinge och hämta Ilian. Vi tog en fika så länge.Tur man har stor bil så man får plats med sex barn, barnvagn, soffa och shoppingkassar 👍

Sen blev det Gränby där skor åt småkillarna stod högst upp på listan. Hittade ett par helt perfekta och urgulliga!


Det blev ju förstås en hel del till. Det blir ju lätt så när man sällan är i stan. Barnen handlade dessutom för sina julklappspresentkort.

Jobbigt att shoppa....

Alla barnen har skött sig exemplariskt. Det gick så himla bra. Vid sju var vi hemma igen och det var bara att lägga twinsen och ladda för mellofinal. Heja Frans!


Så här tippade jag. Hade placering ett och två rätt i alla fall 😊

Nya skor

Så här glad blir man av nya skor. Måste vara ett arv från mamman 😊

Mindre vackert barn
Vackert barn
11/3-16

Griniga och trötta småkillar. 

Härlig långpromenad i strålande, värmande vårsol på förmiddagen.

Resten av dagen försökte jag bara överleva med god hjälp av kaffet.


Kaffet i uterummet byttes mot ett glas fredagsvin när maken kom hem från jobbet 😊


Att inte få äta sin lunch del 7294


10/3-16

Imorse upptäckte jag att det var alldeles kletigt i Thors öra. Stackars stackars liten. Han har alltså haft öronvärk och det var därför han varit så kinkig och ledsen. Särskilt när han legat ner. Vi var ner till vc och fick penicellin. Örat hade värkt sönder. 


Vi tog en liten promenad längs klipporna och hälsade på sälen Calle som nu på vintern har fått halsduk och mössa.


Kg var iväg på kvällen på sitt sista öik-möte och blev avtackad som ordförande för flera år. En mindre kvällsaktivitet att ta hänsyn till. Till hösten är det slut på RT också. Herregud, vad ska vi göra med alla kvällar vi kommer få tillsammans???Inskolning

Twinsen börjar förskoleinskolning 17 oktober fick jag besked om idag. Kg är föräldraledig 8 augusti till 30 oktober och kommer ta inskolningen. 

9/3-16

Vilken natt. Thor var vaken och skrek i över två timmar :( Vet inte varför. Han bara vaknade vid 00.30 och var helt otröstlig och bara låg hos oss och vred på sig. Till slut lyckades jag gå honom att somna i vagnen och där sov han till 06.30. 

Ikväll har jag varit iväg på "kryddparty". 


Härligt väder ute och man kan ana att våren är på väg.

Myskillar

Det finns i alla fall någon som gillar min mjuka mage 💜Ny "leksak"

Att leka med vagnen är Tristan nya hobby. 
8/3-16

Förbannade jäkla skitrygg 😩 Nu hjälper inte värktabletterna heller. Jag blir galen. Morgonen är alltid värst men det håller i sig hela dagen.

Förkylda killar som snorar och hostar.


J kom och var barnvakt så att jag kunde åka på Tildes konsert med musikskolan i Alunda. Det är ett evigt pusslande.

När jag kom hem från Alunda hade Kg kommit hem och J gått. Thor var vaken och var skrikarg. Ingenting hjälpte. Efter någon timme eller mer somnade han äntligen. 

7/3-16

Thor lät inte alls bra på andningen i morse. Ansträngd, pipig och väsande liksom. Han har ju också hostat väldigt illa på kvällarna de senaste dagarna. Men han har ingen feber och är pigg. Jag ringde till vc och vi fick komma ner på förmiddagen. Doktorn såg att andningen var ansträngd och han lät lite slemmig men det var inget att göra så mycket åt. Han fick hostmedicin att ta till kvällen. 

Dagen var grå och dimmig. Jag känner mig lite ensam. Lite grå och dimmig jag också. 


Försökte sy på lite scoutmärken på barnens skjortor. Fy faan vad sämst jag är på att sy. Man får ju skämmas.


Kg kom hem från Dalarna vid halv två i natt, åkte sen till jobbet vid halv sju och blir borta till imorgon natt på kurs i Oskarhamn. 

Småkillarna bökade vid läggning trots att de var mätta och trötta. Håll tummarna för att natten blir bra. Jag går och lägger mig tidigt utifall att....

6/3-16

Pojkarna vaknade 4.40 imorse men tack och lov somnade de om och sov till strax före 07. Vältajmat med sovmorgon just idag tanke på att jag inte somnade förrän framåt två inatt.

Morgonmys

Annars har det varit en rätt dryg dag. Jag har fått stresseksem på ena handen och haft näsblod samt ätit konstant hela tiden(som jag brukar när jag är trött och ur form).

Vi har ju förstås följt pappans resa i fädrens spår också. Det hade varit superjobbigt och även i år tänkte han tanken att bryta men tjurade på och gick i mål precis under 8 timmar. Bra kämpat.

5/3-16

Här var det morgon 05.10. Gah...Alldeles för tidigt....


Tessan kom vid halv två och jag tog bilen till Uppsala.


Där hoppade jag på pendeln till Stockholm. Äntligen skulle jag få se Utvandrarna på Dramaten. Jag köpte biljetter redan i maj. Det såg lite mörkt ut att jag skulle få sällskap. Men min släkting J hängde på till slut. Det kändes lite spännande och högst ovanligt att vara iväg så där på egen hand. 


J mötte mig på centralen och sen bjöd han mig på middag på Frippes, dramatenrestaurangerna. 


Föreställning var helt fantastisk! Överraskande, vacker, känslosam djup. 


Efter föreställningen åkte jag hem direkt och var hemma vi ettiden. Det hade gått bra hemma. Stort tack till syrran ❤️


Det ska börjas i tid

Nike hade kompisar här och de glömde plocka bort spelet. Jättespännande tyckte twinsen.
4/3-16

Dagen började med bajs och avslutades med vin och plockmat med kär vän.

Tristan har varit rätt hängig och tuttig idag. Men jag lyckades peta i honom lite mat i alla fall.


Thor verkar ha återfått aptiten och magen verkar ok. Tyvärr har han dock åkt på en förskräcklig hosta :( 

På kvällen kom Sofie och barnen. Ilian var iväg med J på innebandymatch i Östhammar och tjejerna roade sig själva. De som säger att barn bara sitter med sina surfplattor har fel. Här lektes det för fullt, sen brädspel sen filmmys.


När småkillarna lagt sig kunde Sofie och jag sitta i uterummet och ha det alldeles förträffligt bra. Vi träffas alltför sällan. Fullt upp på båda hållen. Lite räkor, vin, ost och massa annat smågott och kvällen var perfekt. Tack ❤️


Skitinlägg - bokstavligen

Känsliga läsare kan sluta läsa nu och invänta nästa inlägg.

Jag tänkte här att jag skulle återge de senaste 12 timmarna. Storbarnen var barnvakt igår kväll medan jag var iväg på föräldramöte. När jag kom hem bytte jag på pojkarna och gjorde välling. När jag skulle lägga ner Trille i sängen märker jag att han bajsat ner sig rejält. Det rinner längs med benen genom pyjamasen och även upp längs ryggen. I med ungen i duschen och sanera. När båda druckit vällingen somnar de snabbt. Tristan vaknar efter någon timme men somnar om igen när han fått nappen. Jag lägger mig tidigt. Jag ligger och lyssnar på Thor som hostar något förskräckligt. Vid 23 vaknar Tristan igen och vill inte somna. Han får mer välling. Thor hostar fortfarande. Vid 02 vaknar Thor ordentligt och får flaskan. Vid 04 vaknar Tristan och har bajsat ner hela sig och sängen. Dusch och sanering igen. Alltså allvarligt? La honom utan pyjamas i vår säng och han somnade efter en liten stund. 5.30 vaknade Thor och jag hämtade honom och tog av den mycket tunga kissblöjan och han fick ligga naken hos mig i sängen. Tristan vaknade förstås också och vi myste lite i sängen tills de tröttnade. 


Jag släppte ner dem på golvet och de kröp iväg. Jag låg kvar en liten stund. Efter en kort stund tycker jag att det är oroväckande tyst och går upp. Både killarna är i köket. TÄCKTA av Thors bajs. De sitter i bajset. Har krupit runt i bajset. Bajs i hår, munnen, på fina filten. Överallt. Och lukten 😳😷 Bara att bita ihop och börja sanera. Ja man vaknade till i alla fall.....
3/3-16 Sjukstatus och Vasaloppsänka

Thor har varit mycket bättre i magen idag och har även ätit lite mat. Inte Tristan tyvärr och hans mage fortsätter vara dålig. Välling äter han och lite frukt. 

Ikväll har dock Thor börjat hosta något fasansfullt. Jag är rädd att det kommer bli en lång lång natt. Ska vi verkligen få tillbaka förkylningen också på det här. 

Kg har dragit till Dalarna för några dagar i Vasaloppets tecken och spår.
Fröknäcke

Har länge velat prova att baka fröknäcke men aldrig riktigt kommit mig för. Men nu fick jag ett ryck. Så himla gott. Och enkelt! Kg la beslag på hela burken och stoppade den i väskan för Vasaloppsuppladdning. Fick baka en till plåt.

Jag gjorde efter det här receptet men bytte pumpakärnor mot chiafrön :)

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/knaprigt-froknacke/ 
Riktigt rolig
Pennmysteriet löst

Det visade sig att Tilde fått pennan av en väskförsäljare i Spanien när hon påpekat att en väska hon ville ha var trasig. Känns ju sådär att det delas ut Playboy-pennor till elvaåringar. "Det var ett hänge med en liten kanin på också men den har ramlat av". Synd....Not. 

Kärlek i ett brev

Det kom ett brev till mig idag. Med en present och gullig lapp ❤️ Vad glad jag blev ❤️Mäh?

Hittade den här pennan i pennlådan och funderar mig blå på var den kommer ifrån. Det kan vara svårt att se på bilden men det står playboy på den och full med bunnisar.....Det ska bli lite roligt att forska vidare i detta 😂
1/3-16 1-årskontroll

En mycket bättre dag i sjukstugan. Vågar man hoppas på att det vänder snart? Storbarnen hemma idag också pga 48-timmarsregeln men de har varit hyggligt pigga.

Idag var det 1-årskontroll med vaccinering. Tessan var snäll och följde med och assisterade. Besöker gick väl så där halvbra. Det visade sig att båda killarna tappat en del i vikt. De vägde mindre nu än för två månader sen när vi var där sist. Inte så jättekonstigt egentligen efter en vecka med svåra  diarréer och minimalt matintag. Dessutom var Tristan var uttorkad. Ingen vaccinering eftersom de var för klena. Nytt vaccineringsförsök och viktkoll om två veckor. Eftersom Tristan ändå verkade så pigg som han gjorde behövdes inga andra åtgärder än att vi skulle försöka få i honom vätska ofta. Tristan kommer också att få träffa barnläkaren för att kollas upp och ev utredas för allergi då han har utslag på armar och ben och kinder. Det är väl inte helt omöjligt att han också har mp-allergi.

Jag har haft jätteont i bäckenet/ländryggen idag. Känns som om det är så nära en låsning igen. Inga värktabletter hjälpte på förmiddagen så att gå ner till Bvc med vagnen var en pina :( Det blev lite bättre framåt kvällen efter fler värktabletter och en stund på spikmattan.

Sötaste rumporna ❤️Finbesök

Finbesök vid fågelbordet
29/2-16 Nu kan det väl räcka

I natt kom Tilde in till oss och meddelade att hon spytt ner hela sängen. Sen vaknade Tristan och hade bajsat ner sin. Sen vaknade Thor och tyckte att han skulle vara vaken 03.40-05. Strax före 06 var det morgon igen. Ingen särskilt god en. Ilian meddelade vid frukost att han också mådde illa. Det dröjde inte särskilt länge innan han också spydde. I soffan, över toastolen och väggen, i köket och i vår sång. Alltså allvarligt? Tildes magsjuka gick över på förmiddagen men få fick hon skyhög feber istället och låg och yrade och tog sig inte ens till toa själv. Ilian fortsatte fram till sen kväll. Och twinsen med sina diarréer....

Min rygg kraschade också. 

Kul inlägg va?

RSS 2.0