Stol till uterummet

Jag har länge letat stolar till uterummet. Kanske har jag hittat en jag gillar. På Jysk av alla ställen. Måste fundera lite. Letar ju bord också. Ska man ha ett bord först och sen köpa stolar?


Zoo?

Spindlar, invasion av bananflugor, silverfiskar överallt och råttor. Nu saknas bara lössen och springmaskar så är kan vi öppna Zoo med alla äckeldjur som finns. En kopp kaffe ingår i entrépriset och man kan få ta med sig valfritt djur hem. Gärna två.


Skitvecka

Ikväll är jag skitarg. Skitarg på inlägg om "fredagsdejt med bästa maken", "fredagsfys före fredagsmys", "mina fina barn har städat och gjort fredagsfint", "åh, äntligen fredag så man kan ta det lugnt", "vinkväll", "fredagssnygg" osv osv i oändlighet. Idag hatar jag er alla. Imorgon (eller kanske möjligtvis på söndag) gillar jag er igen.

Jag har haft en tuff vecka på jobbet samt att Kg har jobbat natt två nätter. Mitt inlägg i fredagsdebatten låter så här:

Fredag borde vara en dag att andas ut på. Kommer hem. Hämtar barn på förskolan. De stora barnen är på innebandyträning. Snart kommer de hem och alla ska ha mat. Nike och Ilian ska iväg vid sex till fritidsgården. Klockan halv sju kommer Tilde hem. Då ska hon äta och sen ska vi baka till hennes klass julfikaförsäljning på Gräsö imorgon. Killarna ska läggas. Nike och Ilian hämtas vid nio.

Imorgon bitti ska Ilian vara klar och vid hallen kl 8 för innebandymatch. Tilde ska vara vid färjan 8.30 för att åka på julmarknad och sälja fika. Nike ska skjutsas till scouterna hajk i Östhammar och ska vara där kl 10. Tilde kommer hem med 12.30-färjan och ska ha lunch innan hon ska vidare till hallen för innebandymatch kl 14.

Och just det. Kg jobbar natt i natt också. Och sen jobbar han dag imorgon lördag och kommer hem framåt 18. Hoppas jag är vid liv då. Redo för ett glas fredagsvin. På lördagskvällen. Vin som vin.


Stockholm och Marabous kramkalas

Nemi och Nike vann en tävling som Marabou hade. Vinsten var en helg i Stockholm för fyra personer där det skulle firas att Marabou fyller 100 år. Vi har haft en helt galen helg. Lite svårt att förstå vad vi varit med om faktiskt.

Tåg till Stockholm. Där vi mötte upp Sofie och Nemi.

Vi tog tunnelbana till Globen Quality Hotel där vi skulle bo i ett familjerum.

Ut för middag.

Sofie och jag satte och sen i hotellbaren en stund medan tjejerna myste på rummet. En härlig helnattssömn sen.

Uppe i god tid för en underbar hotellfrukost.

Sen bar det av till choklad-fabriken!

Efter ett par timmars chokladätande, visning av fabriken, lunch och föreläsningar åkte vi tillbaka till hotellet för att piffa inför kvällen.

Vilken dag!


Linköping

Kort besök i Linköping bara Nike och jag ❤️ Vi åkte tåg ner. Mysigt värre ❤️

Ekenäs julmässa

Vi hann med en kort stunds millemys också ❤️


What???

😡😡😡 Den ena politiska idioten efter den andra....


Gneis vinteroveraller

Vi fick fina vinteroveraller från Gneis till pojkarna. Bäst i test! De är helt underbara!


Mycket på jobbet

Skulle behöva vara på jobbet dygnet runt 😩 Sist kvar....


Nya skaloveraller

Köpte vattentäta skaloveraller för att jag tänkte att det var bra att ha nu innan snön kommer. Fast sen kom snön.....Det syns lite dåligt men det är namntryck i reflexmaterial på.


Leka med lego är kul!


Några dagar i Hede

Kommer upp till snön 😊

Tilde, jag och S åker till Vemdalsskalet och går på Lodge & Lya, en bo- och fritidsmässa. Mysigt med lite "Tilde-tid".

Kg och farfar har lagt tak på stugan.

Skotern kom fram också. Tristan var mycket imponerad. Thor tyckte det var läskigt. Allt som låter mycket är otäckt tycker han.


Goskillar


RSS 2.0