Gullungar

(null)


3/12-17 Lekparken

(null)

December är här. Var är snön undrar Thor....

Nike 10 år

Tänk att vår lilla tjej nu fyllt 10 år ❤️❤️❤️ (null)


27/11-17 Promenerar vidare

Jag kämpar på med rehab. Promenader varje och övningar från sjukgymnasten. Jag är långt ifrån bra i ryggen men kan ändå fastslå att jag är bättre än innan operation. "Huggen" och känselbortfallen är borta men värken finns där. Klarar mig nästan helt utan värktabletter. Men jag hade förstås hoppats på ett ännu bättre resultat. Men å andra sidan säger de att det tar upp till ett år innan full läkning och återhämtning. 

(null)


Boktips

Så himla bra och vackert skriven 😊 (null)


23-26/11-17 Hede-Funäsdalen

Åkte till Hede. Sov där en natt och lämnade sen barnen och for vidare mot Funäsdalen för att tillbringa en helg med vänner till Kg. Skidåkning och umgänge stod på programmet. Det blev en mycket trevlig helg och den första helgen på två år som vi var barnfria. Bara det liksom. 

(null)

(null)

(null)

(null)


22/11-17 Årets första snö

Vackert! Synd att det inte kommer att få ligga kvar.
(null)

(null)


16/11-17 Liten blir stor

Då är spjälsängarna borta och bebistiden är för alltid förbi. Både skönt och sorgligt på samma gång. Killarna tokgillar sina nya sängar och det var inga problem alls att byta.

(null)


12/11-18 Skogen med familjen

Jag blev så upprymd av att kunna ta skogspromenad igen att hela familjen fick följa med ut och plocka svamp. Och herregud vad med svamp det fanns i skogen. 

(null)

(null)


9/11-18 Testar ryggen lite

Försökte mig på en skogspromenad idag. Det gick! Fasar ut morfinet denna vecka och det känns riktigt bra. Tjohoo!  (null)


6/11-18 Överraskning

När vi kom hem från Hede hängde det en överraskning på dörren! Svamp! Rensad och klar. Wow! Jag som inte kunnat gå i skogen alls varken förra hösten eller i år och plockat egen blev överlycklig såklart. Tack snälla L 💜 (null)


1-5/11-17 Hede


Storbarnen åker buss upp till farmor och farfar och jag, Kg och twinsen kommer upp några dagar senare. Det blev en liten tur upp till stugan också. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Blodpannkaka. Only in Hede.

(null)


Stöp på näsan

(null)

(null)


30/10-17 Jaktdag

Far och son på jakt. Den minsta blev lite trött, blöt och uttråkad. (null)

(null)

(null)


Tjejresa bokad

Idag har jag bokat resa till Spanien i juni med två fina kvinnor. Längtar redan! Vilken supervecka vi kommer få 💕

27/10-17 Bakslag deluxe

Farmor har åkt hem, jag har tagit ut mig för mycket och det är allmänt miserabelt. Ökar på morfinet igen och lugnar ner mig med promenaderna. Idag vill jag bara gråta. 
(null)

(null)


RSS 2.0