Blommor

En kvinna behöver blommor då och då. Även om hon måste köpa dem själv....


24/2-17 Sista veckosprutan

Idag var vi iväg och tog den allra sista veckosprutan. Nu är det var sjunde vecka som gäller. Nu är det bara att hoppas att det ger resultat och värt mödan.


Trollunge

När man hällt ut vällingen över sig i sängen och sen somnat så ser man ut så här när man vaknar:


21/2-17 Lunchdejt

Kg kände sig inte helt hundra idag så han hoppade över det planerade träningspasset. Farmor tog alla barnen så att vi kunde göra en liten tripp bara vi två. Vi drog till Skalet och strosade runt och åt sen en liten lunch. Mysigt!

När vi kom hem förberedde vi för firande av farfar 65 år idag. Nike hade sett fram emot överraskningskalas i flera dagar. 


Blåbärstjuv.....

Tristan hade i smyg klättrat upp på bordet och fått upp blåbärsburken.....


Töntvarning

När man har likadant underställ 😂😂😂


Att få till ett fint kort

Det är helt omöjligt att få till ett fint kort där alla barnen ser glada ut och tittar in i kameran. 


20/2-17

Trotsade alla baciller och gav oss ut på utflykt. Kg och storbarnen tog skoter och passade på att åka upp till stugan för att kolla läget. Jag, farmor och småkillarna gick. 

Tristan var helt hopplös ett tag. Bara skrek och krånglade men just som jag bestämt mig för att ge upp och åka hem somnade han.

Vädret var ju tyvärr inte det bästa men det var mysigt ändå.


19/2-17

Idag tog jag en långpromenad på över milen alldeles ensam medan Kg gjorde några mil på skidor. Underbart med lite egentid och en bra ljudbok i öronen.

Till kvällen fick både Tilde och Tristan feber. 


18/2-17

Tristan och jag tog sovmorgon och gick inte upp förrän närmare tio. Efter frukost gav sig Kg ut i skidspåret för träning inför Vasan. Jag och I tog pojkarna på en promenad. Det var ingen vidare fridfull promenad för Tristan var tjurig och vägrade sova. Det blev hem och fika och lek med kusinen istället.

Till kvällen fick Thor feber 😢

Nike myser med farmor till Mellon.


17/2-17 Mot Hede för sportlov

Ilian fortfarande hängig men vi tog oss ändå iväg till Hede som planerat. Jag tog första körpasset.


Thor blev åksjuk så det blev att stanna och sanera så bra det bara gick. Lika glad va han.

Ett stopp på Max i Bollnäs som alltid när vi åker den här sträckan. Thor gillar det men Tristan äter typ inget alls nu förutom frukt, ost, korv, ev lite yoghurt och köttbullar (inte ens potatis, pasta, ris eller bröd fungerar).


15/2-17

Idag skulle Ilian ha tagit sista sista sprutan men vi fick skjuta upp det då Ilian är jättedålig med hög feber, ont i halsen och besvärlig astma. Igår orkade han inte ens ta sig från sängen till tv'n. 


17/2-17 Träningsfail

Blev övertalad av en fin kollega att följa med på hennes spinningpass direkt efter jobbet. Perfekt tid! Jag kände mig ganska taggad men efter ca 10 min blev jag nertagen på jorden igen då mitt bäcken protesterade. Så jäkla tråkigt när jag fick till en tid. 


20 år tillsammans

Det är bra jobbat! Heja oss! I nöd och lust.
Bus-Thor

Skriv inläggstext 


Något lika?

I bakgrunden på kortet med Tristan ser ni tvätten som väller ut ur tvättstugan. Bortse gärna från den #familylivingthetruestory


Frissan

Har varit hos frissan för första gången sen maj. 


Före

Efter


12/2-17

Fantastiskt vackert väder. Vi drog till Hummelfjärden för att grilla och leka på isen.

Tyvärr blev jag kall och stelnade till i ryggen. Så nu är jag ofärdig igen :(


11/2-17

Kg, jag och killarna tog en långpromenad efter frukost. Kallt och trist. 

Efter lunch tog Kg en lite längre löprunda. Vasaloppet närmar sig och brist på snö får det bli träning på annat sätt. Barnen och jag roade oss hemma.

När Kg kom hem skruvade han ihop köket som grabbarna fått av mormor och morfar i födelsedagspresent. Det var en riktigt lyckad present. Särskilt Thorson älskade det. Han stod där resten av kvällen och grejade. 

Fikamys på eftermiddagen.


10/2-17 Födelsedagsfirande ❤❤

Tänk att det gått 2 år sedan de kom våra små underbara killar. Hur jobbigt det än är svämmar hjärtat över av lycka och kärlek.


Här på bilden är de fem dagar gamla och Tristan har tillfälligt blivit av med cpapen.Nu är de stora ❤

Vi har idag firat lite. Familjen E och T och T var här.


Friluftsdag med jobbet

Jag, en kollega och tretton ungdomar träffades i Öregrund på skolans friluftsdag och gick stadsvandring och sen promenerade vi ner till Tallparken där vi grillade korv och jag stekte kolbulle till alla. En mycket lyckad dag!


Kvällspromenader

S och jag har börjat gå promenader någon gång i veckan. Det blir främst på kvällen efter att tvillingarna lagt sig. Frisk luft och terapeutiska samtal gör gott. 
❤❤

Skriv inläggstext 


4/2-17

Jag fick en liten sovmorgon och kom upp till dukat bord och nybryggt kaffe. Små saker i livet som gör mig lycklig. Kg drog iväg till Hövarödal efter frukost för att vara funktionär vid en skidtävling. Jag tog en långpromenad och fika med S och smågrabbarna.

När Kg kom hem lagade vi pizza och sen blev det mellomys såklart. Vi alla gillade Ace Wilders låt bäst. 


Något att se fram emot

Skriv inläggstext 


Kan själv

Killarna vill allt på egen hand. Tristan har dessutom ett mantra "titta mig". Thor pratar inte så mycket än men Trille babblar på om allt.


28/1-17 Ensamma

Sist vi var ensamma va två dygn i juli. Gången innan var det det några dygn i januari när Kg fyllde år och vi var till New York. Så barnvaktserbjudandena duggar ju inte tätt direkt. Så då gällde det att passa på när syster T erbjöds sig. Fyra av fem barn sov hos henne och Nike sov hos Edins.


Vi lämnade barnen redan vid elva ich drog till Grisslehamn där det skulle vara hotelloppis och utförsäljning av hela spa-hotellet. Det visade sig vara rena rama kaoset där och typ tre timmars kö in. Vi beslutade att åka hem istället och mysa lite istället för att slänga iväg tid på att köa i kylan.

Vi fixade skaldjur ❤ Vi hade en fantasiskt mysig kväll tillsammans. Bara vi, ett ljusupplyst uterum, vin och skaldjur. Så jäkla välbehövligt. Nu ser vi fram emot juli och nästa barnvaktstillfälle.....


RSS 2.0