21/3-17 Väderbakslag

Kg är i Ringhals och jag är ensam med gänget. Även vädret bestämde sig för att jävlas....


Starka värktabletter

När jag var till läkaren häromveckan så fick jag utskrivet starka värktabletter istället för voltaren som jag ätit nästan dagligen i två års tid och som ändå inte hjälpt fullt ut. De nya tabletterna är fantastiska! Jag blir nästan helt smärtfri och kan röra mig. MEN, det var ju inte så bra som jag först tänkte. Baksidan av det hela är att jag när tabletternas verkan går ur kroppen har så mycket ondare än jag hade förut eftersom jag rör mig på ett helt annat sätt. Så nu, en vecka efter att jag börjat äta dessa nya tabletter, är jag helt beroende av dem. 😢 Smärtan är helt outhärdlig utan. Jag blir så ledsen för det här.Rocka sockorna

Kg är i Ringhals men det blev ett gäng udda strumpfötter ändå 😜


Blåöga

Skriv inläggstext 


18/3-17 Utedag

Utefixardag. Utefika. Grillpremiär. Det är en härlig tid vi har framför oss.


Inspektion

Inspektion av det (väldigt långsamt) framväxande nya rummet.


Lika som bär?

Faster L tycker Tristan är lik skrållan och visst finns det likheter.....


Vab

Vi turas om att vattkoppsvabba. Jag blir lite stressad av att inte vara på jobbet men gillar läget och djupandas. Bra dock är att jag kan passa på att mysa riktigt mycket med killarna nu när de är lite hängiga och närhetstörstande. Vi myser ner oss alla tre i storsängen och sover några timmar tillsammans. 


Inget Spine Center

Jag blev återremitterad av Spine Center. Jag fick inte komma dit förrän jag hade gjort en magnetröntgen så nu väntar jag på en tid att få göra det först. Först kändes det lite jobbigt men när jag fått smälta det lite känns det bra att få en ordentlig genomkoll. 


Att se dålig film

Vi ser väldigt sällan på film. Blir det film blir det oftast någon familjefilm med barnen. Vi följer några serier på play som vi kollar något timmesavsnitt när vi orkar. Men häromdagen kände vi för att mysa till det med en film och valet landade på en hyggligt ny film som heter London has fallen. Jag trodde det var en brittisk actionfilm med inslag av sci-fi men det visade sig vara  en töntig amerikansk B-film där presidenten skulle rädda Europa från terrorister.  Jösses, det var en av de sämsta filmer jag någonsin sett. Värdelöst när man äntligen kände för film. Nåväl, ödsla ingen tid på att se den. Tips bara....


13/3-17 Vattkoppsbarn 5 av 5 möjliga

Liten stackare 😢


12/3-17

Passade på att bada lite idag också.


11/3-17 Bra dag - fina vänner

 Vi började dagen med en promenad i vårsolen. 

Sen överraskar fina vänner oss trötta och slitna med att hyra en badtunna och leverera hem till oss för mys ett dygn. En sån sak ❤

På kvällen efter tacomiddag och att barnen badat tunna blev det mellofinal.

Sen blev det vi vuxnas tur att bada och vi satt i över två timmar med bubbel, stjärnhimmel och fullmåne. Wow!


Läsande barn

Både Nike och Ilian tycker om att läsa. Ilian plöjer just nu Pax-böckerna.


6/3-17 Tillbaka på Förskolan

Kul att vara tillbaka på förskolan med alla roliga saker och kompisarna.


Spine Center

Jag har nu äntligen efter två års kronisk smärta i höft, bäcken och ländrygg tagit mig för att söka hjälp. Det här har ju inte handlat om att jag har "lite ont i ryggen nu och då" utan det är ett stort problem som hindrar mig i min vardag. Allt som innebär att göra ngt annat än att gå på plant underlag orsakar smärta och frustration. T.ex att plocka ur diskmaskinen, skura golvet, lyfta in barnen i bilen, kliva ur badkaret, bära matkassar, sitta länge på en stol osv osv. Jag kan inte träna, inte åka skidor med barnen eller gå till pulkabacken.  


Men har jag varit hos min husläkare och hon har remitterat mig till Spine Center i Stockholm för att få en riktig genomgång av kroppen och förhoppningsvis den hjälp jag behöver så att jag kan bli aktiv igen. 


Vasaloppet 2017

Det var en mycket nöjd man efter fredagens stafettvasa då laget Hede Sanslösa kom på en imponerande 50 plats av ca 2000 startande lag. Kg blev 25 på sin sträcka. Tummen upp för det.


Även söndagens Vasalopp gick bra trots ynka tre träningstillfällen på skidor som förberedelse. Han körde på 7.01 kom in som 5189 man. Imponerande! 


3/3-17 Veckan som gick

Thor har haft vattkoppor i veckan. Hyggligt lindrigt måste jag säga. Tyvärr har inte Tristan fått. Han har dock varit hemma ändå. Kg och jag har vabbat varannan dag.

Torsdagen var en minst sagt omtumlande och känslosam dag på jobbet. Hade behövt maken hemma men han drog till Dalarna på Vasaloppshelg. Men som tur var kom syrran och en av systerdöttrarna för att muntra upp och få mig att tänka på annat.26/2-17 Heldag i Uppsala

Ensamma mammor på stan. Jag och M hade en mycket trevlig heldag i Uppsala med fika, shopping, middag och bio. 


RSS 2.0