25/5-17

Ord är överflödiga


24/5-17 Lov

Alltså. Maj är en så sjukt jobbig månad. Har förutom tokmycket på jobbet så har jag en förkylning med hosta, snuva och huvudvärk som inte vill ge sig. Och sen helvetesryggen. Men nu är det långhelg och jag ska inte jobba en enda minut har jag bestämt. Några härliga dagar i Sankt Annas skärgård blir det. 


Bilder från pojkarnas dagar

Skriv inläggstext 


22/5-17 Shoppingdag

Kg, jag och storbarnen drog till Uppsala för att ekipera barnen inför sommaren. Avslutningsklänning och bikini till Tilde samt skor till allihopa var högsta prio. 11 par skor  slutade det på 🙈🙈🙈


Småkillarna följde med mormor och morfar på minisemester till Sankt Anna. Vi kommer efter på onsdag. 

Killarna fann sig tillrätta med på en gång och mindes precis var leklåda fanns.


19/5-17 Sista LC-mötet

Har haft mitt sista LC-möte. Till hösten har jag valt att gå ur organisationen. Flera anledningen men mest för att jag helt enkelt inte får ihop allt. 


Trevlig kväll med mycket god mat. 


Magnetröntgen, Spine center och svar

Fick för några veckor sedan svar av min husläkare angående den magnetröntgen jag var iväg på. Åldersförslitningar, benbildningar och en ihoptorkad disk stod det i svaret. Vidare att en remiss var skickad till Spine center i Stockholm där en specialiserad sjukgymnast skulle hjälpa mig. 


Ganska snart fick jag en kallelse till Spine center där man bedömt att jag skulle träffa en kirurg i ortopedi och ingen sjukgymnast.

Det var ett helt otroligt bra läkarbesök där jag verkligen kände att någon lyssnade och förstod precis vilka problem jag hade. 

Det som orsakade mina besvär var en helt kollapsad och ofuktionell disk. Det var inget snack om att det var något annat än en steloperation som kunde hjälpa mig. Så så får det bli. Goda chanser att bli helt bra. Operation i månadsskiftet sept/okt. 

Det känns så bra att det faktiskt var något som inte var som det skulle. Jag har så ofta fått av folk att "det är klart att ryggen tar stryk av tvillingar", "du får väl börja träna och stärka upp ryggen" och andra kommentarer. 

Jag kommer kunna leka igen, dra pulkor, gå upp på fjället, åka skidor och kunna ta på mig ett par strumpor utan att behöva ta ett djupt andetag innan. 


Allergivaccination

Det fungerar! Helt otroligt mäktigt och underbart! Ilian har knappt haft några känningar alls på hela våren. Idag satt han på gräsklipparen i flera timmar. Vilken grej!


Triss i kärlek13/5-17 En lite bättre lördag

Skönt väder ute. Mamma och pappa hemma från Spanien. Tvillingbandet

Fast att de bråkar om samma saker och blir irriterade på varandra så finns det där. Det där tvillingbandet. De vill sova nära varandra, saknar varandra när de inte är på samma ställt, Thor vägrar hålla mig i handen när vi är ute men Tristans hand går bra att hålla, de hjälper varandra osv. 


6/5-17

Spelkväll med Tilde. Skönt att alla helgmyskvällar inte behöver betyda film.


3 av 4 check

Jag trodde att det bara skulle bli fyra asveckor men jag inser att det kommer hålla på så här fram till Kristi Himmelsfärd 😩 


5/5-17 Äntligen fredag

Sjukt jobbig vecka. Jag ville nästa gråta av utmattning när jag körde hem från jobbet. Kg och jag firade in helgen med bubbel i den underbara vårsolen. Jag ser precis lika sliten ut som jag känner mig 😩

Rätt som det är plingar telefonen och J undrar om jag vill följa med till klipporna en stund. Först så tvekade jag med Kg pushade på och lovade ge barnen middag, lägga småkillarna och fixa sen middag till oss när jag kom hem. Det avgjorde saken och jag cyklade iväg. Vilken kväll! Tack J för att du drog ut mig ❤


4/5-17 Ilian frissan

Ilian blev den första av alla fem barnen att gå till frisören för att klippa sig. Den här gången räckte inte mina något bristfälliga frisörskills. Men jäklar vad fin han blev! 


1/5-17

Sent i natt kom han hem ❤ Idag har vi grejat på ute och njutit av våren och familjen. 


Sing

Har ni sett barnfilmen Sing? Den är jättebra! Jag och barnen såg den tillsammans på fredagsmyset. Jag kunde så känna igen mig i grismamman med alla barnen som jämt har fullt upp men som inombords har en passion och livsglädje som längtar ut.


2 av 4 check

Heja heja. Stresseksem och näsblod. Ett hus i kaos. Pms. Nationella Prov och slutarbeten. Sköna maj välkommen. 


30/4-17 Valborgsmässoafton

Värdelöst att vara ensam i så många dagar. Åkte till Östhammar för att träffa M och barnen. Vi gick till lekparken och sen gick vi på café hela gänget. Det gick över förväntan faktiskt!

På kvällen tände vi en liten majeld och åt god mat i uterummet. 


Kg Svalbard

Kg har varit några dagar på Svalbard och hälsat på sin kusin samt åkt Svalbard Ski Marathon. Tyvärr skitväder under nästan hela vistelsen.


RSS 2.0